114

Анонимен

преди 7 години

Какво толкова не разбрахте от статията неграмотници. Колаж означава изображение съставени от няколко хартиени изображения изрязани и залепени така че да се получи едно различно изображение. Например вземат главата от едната снимка и тялото от другата снимка и ги залепват едно за друго. Модерния вариант се прави електронно на Фотошоп.Дай*а и гл*паците дето коментират тука.

113

Анонимен

преди 7 години

Всеки нормален родител трябва да махне детето си незабавно от това училище. Дори и покрай него не бива да минават докато сериозно не разследват случая, може и цял* мрежа да е действала там, съдя по истеричната реакция на колеги учители там. Аз бих бил шокиран и ще искам истината, а тия веднага се метнаха да го пазят. Отвратителен случай.

112

Ройчо

преди 7 години

До 66Кйто разполага с ваша снимка г-не и малко да разбира от фотошоп, може не само да ви съблече но и да сложи някой да ви "управя", пък вие после обяснявайте , че това не сте вие................Не бързайте със заключенията си ..................

111

66

преди 7 години

Към защитниците и прикриващите го имам само един въпрос:"Вие бихте ли изпратили на частни уроци по математика дъщеря си при този "учител?"Освен тези перверзии подозирам,че това директорче е гушнало доста парички от МОН и Америка за България,както всички свои събратя грантаджии.И това е вероятната причина да му извадят наяве первезиите-конкуренти,шефове и пр.***.

110

Анонимен

преди 7 години

Точно, затова е подозрително че го покриват а е ясно че за 2 дни не са разпитали изобщо децата. Отделно много от жертвите на такива гадове не искат да говорят и е нужен специален подход с такива деца жертви. Кога успяха да проверят къде и какво е правил в интернет? Случая е позор за нашите власти. Дано жертвите потърсят помощ от юристи и в европейския съд дела срещу държавата и това е.

109

Анонимен

преди 7 години

На всякъде по света на този щяха да са му взели всички компютри - домашни и служебни, да са му взели всички смартфони и устройства с камера, да са му взели всички фотоапарати, да са проследили цяла история на посещаваните от него сайтове в нета за последните 5 години, да спа проследили всичките му контакти във вайбър, фейсбук, туитър, скайп и каквото се сетите и да са разпитали всички малолетни дето са контактували с него.А нашите патурковци възложили експертиза на някакъв ушев експерт

108

чудно

преди 7 години

До АнонименСЪС СОБСТВЕНИ ПАРИ ЛИ ГО НАПРАВИ ВСИЧКОТО ТОВА, ИЛИ С ПАРИ ПО ПРОЕКТИ ОТПУСКАНИ ЗА "НАШИ ХОРА"? ЩОТО КАТО ЧЕТЕМ КАК ЗАЩИТАВАТЕ ЕДИН МАЙ ВИРТУАЛЕН ЕКСХИБИЦИОНИСТ, НАПРАВО НЕ СЕ ОЧУДВАМЕ ЗАЩО ОБРАЗОВАНИЕТО НИ Е НА ПОСЛЕДНО МЯСТО В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ! А ЗА ДЕЦАТА ВИ НАПРАВО НИ Е ЖАЛ - КАКВИ ГИ УЧАТ!

107

Анонимен

преди 7 години

на кои точно снимки са правили експертиза, след като твърдят, че такива снимки никога не е ималоизобщо има ли такова училище и такъв директора има ли прокуратураа държава

106

Анонимен

преди 7 години

Мислят ни за много лош матрял щом се надяват с такива глупости да ни баламосват.Тоя в щатите сега щаха да го цомбят негретата в панделата вече, а не да убеждават хора, колко е правилни и безобидно да си извратеняг в детската градина.

105

Кон

преди 7 години

То е важно кой вестник ги е разпространил снимките. Иначе прокуратурата вместо експертиза трябваше спешно да направи анализ и разбере откъде са качени на сайта на училището. Експертиза са направили на снимки, които "не са качвани в интернет". Е, те могат и на снимката от паспорта да му правят експертиза така, резултатите не са свързани със случая.

104

Анонимен

преди 7 години

Тия па от вестниците от де са ги имали тия снимки?хахахахаА някоя на Дядо Коледа ще пуснат ли тия вестници?хахахаха

103

Анонимен

преди 7 години

Аз не го познавам, но като някой се снима чисто гол с надървена *** и ходи да показва това на малките деца или да ги опипва????? Не мислите ли че е неправилно????? Що за *** стана българите, верно ли не виждате проблем тук?! Само се опитвам да си представя ако този директор беше хванат в САЩ какво щеше да му се случи. От затвора нямаше да излезе жив това е гаранция.

102

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 117 "някой от Вас изобщо познава ли" разбира се ГрантоЕД

101

Анонимен

преди 7 години

Пъвро искам да попитам, някой от Вас изобщо познава ли г-н Александров? Знае ли какъв човек е? Знае ли какво направи този човек от това училище в което учат " Нашите" деца? Това е един уникален човек, директор и преподавател. Човек, който има семейсто, деца, внуци. Човек, който не е заслужил подобна простащина! А, Вие всички Вие само помислете, че тези учители трябва ежедневно да се борят с Вашите деца за да ги научат да станат хора, а не ***! Поклон пред всички истински учители и хора!

100

Анонимен

преди 7 години

Набързо оневиниха педофила и замазаха случая. Кой ще носи отговорност когато утре другиден тоя насили някое от децата или те започнат да проговарят може би за вече извършено насилие? Кой ще отговаря?

99

Анонимен

преди 7 години

Покажете изрезките от вестници де... откъдето са взети

98

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 112,училището е държавно, някои сме го завършили (основно) преди да си бил роден. След това влязохме в езикови училища, университети и пр.А ти си събирай копейките за тролстване. Успех!

97

Анонимен

преди 7 години

Парите за това училище са от "Америка за България"разбирай Сорос.Дори да е провокация и монтаж,физиономията му е перверзна.И накрая с нетърпение очакваме еротичният календар със снимки на учители и родители,така както обещаха.

96

Анонимен

преди 7 години

На кой му хрумва изобщо че това е порнографски материал? Що за обвинение? По-скоро нещо като уронване на престиж и добро име, но за порнографско съдържание е нелепо да се говори в обвинението.

95

Анонимен

преди 7 години

я ама тоя съветник на кунева ли е !!!какво очаквате ,нашите експертизи всички ги знаем как работят :)))казват няма порно ,е то няма но се е бил гол ,явно го бие хормона