Снимка: архив, БулФото
fallback

Няколко хирургични интервенции ще бъдат извършени на 5-годишното дете от Бургас, което вчера беше транспортирано до "Пирогов" с военен самолет, разпореден от премиера Бойко Борисов.

Oще по темата

В болницата е бил свикан разширен консилиум за овладяване на състоянието на детето, което е с усложнения от варицелата.

Хирурзи, реаниматори, имунолози, микробиолози и др. са решили, че предвид тежкото състояние, в което е левият крак на момченцето, е най-добре да бъдат извършени различни хирургични интервенции, за да се овладее тежката инфекция.

Вече е извършена първата хирургична ревизия на засегнатия крак на детето, съобщиха от "Пирогов".

Предвид ниския имунитет и сериозния възпалителен процес и в следващите дни предстоят оперативни намеси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 7 години

Браво на банкянскио тиквун! От ВСИЧКО СИ ПРАВИ ПИАР, но НЕ ПЛАЩА ОТ ДЖОБА СИ!Радвайте му се! Хвалете си го! Избирайте си го!Нали сам ви каза какъв е и, че вие сте като него!

10

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДа така е. Но в БГ никой никого не уважава. Ако някой чиновник реши да си върши работата после му се появяват голи снимки по нета. после го погва прокуратурата и т.н. Ако полицай пребие престъпник в опит да го закопчае изхвръква от работа. За това се стига винаги до някой безнаказан с топки който да нареди. Но това е народностен манталитет и няма да се оправи. Ние не се уважаваме един друг като хора. Това е целия проблем на тая нация и държава.

9

Анонимен

преди 7 години

До 11 А защо сме се докарали до там, че всеки да се моли лично на премиера, за да се направи животоспасяващо действие. Нали сме модерна уж, европейска държава. Повярвайте много хора са загубили близки, защото не са се молили на когого трябва или не са имали пари. Никой не е против това дете да се оправи,а сме против тази практика и ако това е НОРМА в държавата, този полет нямаше да е новина.Сега разбирате ли? Всеки лично на него ли да звъни ако закъса? Така ли ще е вече? Ще се моля за детето

fallback