11

Анонимен

преди 7 години

Браво на банкянскио тиквун! От ВСИЧКО СИ ПРАВИ ПИАР, но НЕ ПЛАЩА ОТ ДЖОБА СИ!Радвайте му се! Хвалете си го! Избирайте си го!Нали сам ви каза какъв е и, че вие сте като него!

10

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДа така е. Но в БГ никой никого не уважава. Ако някой чиновник реши да си върши работата после му се появяват голи снимки по нета. после го погва прокуратурата и т.н. Ако полицай пребие престъпник в опит да го закопчае изхвръква от работа. За това се стига винаги до някой безнаказан с топки който да нареди. Но това е народностен манталитет и няма да се оправи. Ние не се уважаваме един друг като хора. Това е целия проблем на тая нация и държава.

9

Анонимен

преди 7 години

До 11 А защо сме се докарали до там, че всеки да се моли лично на премиера, за да се направи животоспасяващо действие. Нали сме модерна уж, европейска държава. Повярвайте много хора са загубили близки, защото не са се молили на когого трябва или не са имали пари. Никой не е против това дете да се оправи,а сме против тази практика и ако това е НОРМА в държавата, този полет нямаше да е новина.Сега разбирате ли? Всеки лично на него ли да звъни ако закъса? Така ли ще е вече? Ще се моля за детето

8

Анонимен

преди 7 години

До ЕвролиберастАко беше твоето дете? Ако го гледаш как умира в ръцете ти? Тогава дали ще говориш така. Ръка ще му целуваш на Бойко. Защото за всеки такъв случай стигнал до него е правил всичко за да помогне. А самолета се движи с моите данъци и аз нямам против моите пари да се ползват за това. Даже и за твоето дете.

7

един друг

преди 7 години

Ако прати самолет - защо го е пратил, ако не прати - защо не го е пратил. Няма верен, който да задоволи платените ***.

6

Анонимен

преди 7 години

Скъпоструващ ПР и едно дете късметлия! А другите болни деца???

5

до 4

преди 7 години

Няма регистрирана ваксина за варицела в България. Има в Гърция струва 200 евро в България дори не се предлага и е незаконна.

4

Анонимен

преди 7 години

По възрастните си спомнят че при деца болни от варицела се поставяше дома под карантина. Спазваха се много неща на които им казвахме бабешки но усложнения нямаше и всичко отшумяваше за седмица. А сега някой спазвали ги тези неща бабешки? Ето затова се получавата усложнения. Дано докторите да си разбират от работата щото вместо да го излекуват ще го убият. Да му помогне бог да се оправи бързо детенцето.

3

Анонимен

преди 7 години

Бързо оздравяване малко!!

2

Бау

преди 7 години

Стискаме палци да се оправи!

1

Надя Николова

преди 7 години

Дано малката душица се оправи бързо!