Снимка: Bulgaria ON AIR.
fallback

Преди Коледа ви разказахме историята на Любомир – 14-годишно момче с церебрална парализа, загубило и двамата си родители при катастрофа. Въпреки тежката съдба Любчо има всеотдайни баба и дядо, които са неотлъчно до него.

Преди Коледа стана ясно, че семейството се нуждае от 14 хиляди лева за поредното лечение на Любчо в чужбина.

Фотографът Красимира Василева направи благотворителна  изложба за набиране на средства за лечение на момчето.  Днес събраните пари са 10 пъти повече от очакваното. И ще стигнат за 10 процедури на лечение в чужбина.

"Mного хора ни се обадихa и аз съм много щастлива. Средства за Любчо не са необходими. Добрите хора са навсякъде и ще помагат на хората“, признава баба Саня пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Въпреки трудностите, това семейство остава така сърдечно и усмихнато. И с вяра в доброто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 7 години

Да си припомним 10 януари 1944!София беше срината от вар.вар.ските бомбардировки. Не казвам от кого, да не ме изтрият!Да бяхте (днебегето) публикували нещо, ей така "от кумова срама"!

15

Уроди

преди 7 години

Вижда се ,че голяма част от коментиращите сте изро.ди ! Немога да си обясня ,защо изобщо съществувате ,вие едва ли сте си задавали въпроса ,но предполагам ще ви е доста сложно да си отговорите ,както е и аз мен ! Мисля да ви помилвам и да ви кажа само ... да гниете дълго време !

14

Зорница

преди 7 години

Поредната добра новина, за която чувам или чета днес :) Добрите хора са навсякъде! Усмихнат ден на всички! :)

fallback