16

Анонимен

преди 7 години

Да си припомним 10 януари 1944!София беше срината от вар.вар.ските бомбардировки. Не казвам от кого, да не ме изтрият!Да бяхте (днебегето) публикували нещо, ей така "от кумова срама"!

15

Уроди

преди 7 години

Вижда се ,че голяма част от коментиращите сте изро.ди ! Немога да си обясня ,защо изобщо съществувате ,вие едва ли сте си задавали въпроса ,но предполагам ще ви е доста сложно да си отговорите ,както е и аз мен ! Мисля да ви помилвам и да ви кажа само ... да гниете дълго време !

14

Зорница

преди 7 години

Поредната добра новина, за която чувам или чета днес :) Добрите хора са навсякъде! Усмихнат ден на всички! :)

13

ДО 16

преди 7 години

До рускиняАбе, и това не е сигурно.

12

рускиня

преди 7 години

българи са добри и сърдечни хора.

11

До 14

преди 7 години

Споко, Москва не е убивала. Москва е велика..Слава КПСС/БКП.Слава Путину и Сталину.Препил си, разбираемо е. Алкохолът ще ти премине...другото, обаче, не.

10

ДО 1

преди 7 години

ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА СТАВАТ 91 ГОДИНИ ОТ КАКТО РУСКИТЕ КОМУНИСТИ ГРЪМНАХА ЦЪРКВАТА СВЕТА ПЕТКА В СОФИЯ СЪС ВСИЧКИ ВЪТРЕ В НЕЯ!!!!ИНАЧЕ ПО ТЕМАТА ЖАЛКО ЗА ДЕТЕТО КОЕТО СЕ Е РОДИЛО ТАКОВА ЗАЩОТО СА УБИЛИ МАЙКА МУ НА ПЪТЯ И Е ТРЯБВАЛО ДА ГО ИЗРАЖДАТ ПРЕЖДЕВРЕМЕННО!

9

До 9

преди 7 години

Да, пие ни се на този ден. Успокои ли се вече.Да, американците не ни интересуват тези неща. Хайде, бегай от този форум. Разбрахме те, любиш Рассия и мразиш американците.Тук статията е за друго.

8

До 10

преди 7 години

До АнонименСлед 44г. България се управлява директно от коминтерна. Избити са интелектуалци, царски офицери и всеки, който е бил против режима. Всичко това с директната заповед от Москва.След това, репресиите, отново са продължили, просто, защото са следвали добрия пример от Москва.Примери и доказателства има много.Намали самагончика, целуни портрета на Сталин, след това този на Путин и легни да спиш. Не е хубаво да пиеш по това време.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9Не,бе,вчера им даваха мъни от Козяк,та затова.Няма лошо,всеки изкарва пари както може.Стига да не му се вързваш.

6

Анонимен

преди 7 години

7, Фактиии...дай факти за тия 200 хиляди избити интелектуалеца от руска ръка. От руска, не от българска комунистическа- има огромна разлика, !

5

Анонимен

преди 7 години

до 4 Викаш пие ти се на днешния ден когато умират 750 наши съграждани от хамериканските бомби? Знам, то за вас хамериканските *** човешкият живот е без значение.

4

автомобиль

преди 7 години

До Анонимен 5Ше съберем и за теб,ако ти се наложи.

3

До 1

преди 7 години

Тогава официално сме били във война със съюзниците.Не, няма да им поднесем цветя на летците...Ще поднесем цветя на загиналите от престъпния комунистически режим, подкрепян от Москва, който уби над 200хлд. български интелектуалци.А, относно статията- браво на хората. Да са живи и здрави м омчето и бабата и дядото.

2

Боршняк

преди 7 години

До АнонименКонграчулейшът!

1

Анонимен

преди 7 години

2, Истината ли заболя, хамерикански палляк?