Снимка: Олег Попов/Dnes.bg
fallback

Новоизбраният президент на България Румен Радев подкрепи благотворителната инициатива "Българската Коледа" минути преди големия концерт в Народния театър.

“От години тази инициатива, започната при президента Първанов и продължена от президента Плевнелиев, събира средства за болни деца. Тя е възможност за всички нас да сторим добро в празничните дни, като дарим от джоба си и подпомогнем деца и родители в нужда”, написа новоизбраният президент на официалния си профил във Facebook.

"Разбира се, даренията не могат да запълнят недостатъците на здравеопазването ни, но "Българската Коледа" вече помогна на стотици деца да заживеят пълноценно, благодарение на нашата съпричастност", посочва Радев.

"Тази инициатива трябва да бъде продължена. Благодаря на всички, които откликват на апела й", пише още новоизбраният президент и пожела на всички българи мир, любов и благодат във всеки дом през новата година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 7 години

Личи си, че е таралюнго :)

40

Анонимен

преди 7 години

i septemvri 6te bade MAI?? e taq nqma kak da stane

39

Анонимен

преди 7 години

Прав е.Българската коледа трябва да продължи като депутатите и министрите слязат от луксозните си автомобили,продадат ги и парите преведат за децата.Като си намалят субсидиите и разликата да отиде за децата.Като си намалят допълнителните доходи,които са поне още една заплата,като се откажат от бонусите и тези пари отидат за децата.Тогава ще им повярваме и ще ги приветстваме,защото са ни дали пример.А не само един път в годината да седнат в народния театър уж съпричастни към каузата.

fallback