41

Анонимен

преди 7 години

Личи си, че е таралюнго :)

40

Анонимен

преди 7 години

i septemvri 6te bade MAI?? e taq nqma kak da stane

39

Анонимен

преди 7 години

Прав е.Българската коледа трябва да продължи като депутатите и министрите слязат от луксозните си автомобили,продадат ги и парите преведат за децата.Като си намалят субсидиите и разликата да отиде за децата.Като си намалят допълнителните доходи,които са поне още една заплата,като се откажат от бонусите и тези пари отидат за децата.Тогава ще им повярваме и ще ги приветстваме,защото са ни дали пример.А не само един път в годината да седнат в народния театър уж съпричастни към каузата.

38

Анонимен

преди 7 години

До апелСмях, ти въобще знаеш ли какви правомощия има президента? Чете на нова година, праща съболезнователни телеграми и раздава ордени. Президента не раздава заплати, пенсии и субсидии.

37

Анонимен

преди 7 години

Генерале , не говори. Действай !!

36

апел

преди 7 години

Радев, намалете субсидиите на партиите, не купувайте луксозни /скъпоструващи/ коли за ведомства и пр., дайте тези пари за болните деца и възрастни, за пенсионерите, открийте нови раб.места.Стига сме били държава , която пълни хазната от ДДС, данъци и контрабанда, без осъдени за такава.Не говори клеширани приказки , че АМАН от такива, 27г. вече. СТИГА !!

35

тя

преди 7 години

Хайде г-н Генерал, чакаме Ви да поемете щафетата !

34

Анонимен

преди 7 години

Тоя нали още не е встъпил в длъжност, какво се изказва

33

Анонимен

преди 7 години

Да, и вие трябва да продължите да си обновявате автопарковете, да не си намаляте държавната субсидия на партиите, да правите още далавери, а ние ще плащаме отново от наш джоб, за да има здрави българчета. Това е една от най-лицемерните кампании, провеждана от държавен глава.

32

Доброжелател

преди 7 години

Тук има толкова забравени от дядо Коледа и дядо Господ хора,които от ранни зори пръскат отрова из ефира. ЧЕСТИТА КОЛЕДА И НА ВАС-нещастни,защото вашето си е нещастие.ЧЕСТИТА КОЛЕДА и на Вас г-н Радев.БОГ ДА Е С ВАС във всяко начинание.Ще Ви поставят капани още от първия ден,но Вие стоите по-високо от всички тях. Ние сме с Вас.НАПРЕД И МНОГО УСПЕХ ПРЕЗ ВАШИЯТ МАНДАТ!Милиони българи Ви се довериха и ще Ви подкрепят.Оставете низ-шите духом да се самоизяждат...

31

Азззз

преди 7 години

Ушите му са като сателитни чинии? Ха ха ха....

30

Анонимен

преди 7 години

Този т.н. Президент др. Радев е втори Орешарски , ще прави това , което му казва др. Нинова . Обективно погледнато той е военен и като такъв е свикнал да изпълнява заповеди . Няма грам фантазия или инициативност . И него народа го избра на инат .

29

Анонимен

преди 7 години

До АлоНашият чака КУ-Рнелия да му нареди кога да скача.

28

Анонимен

преди 7 години

Да продължи та да има за крадене от Радев и компания (БСП)

27

Анонимен

преди 7 години

Хаха правилно , идва време за новогодишните бонуси на хората от НЗОК

26

отвратен

преди 7 години

Поредната изнудваческа кампания, събираща грешни пари от недоимащи българи, за дела, за които грижа трябва да има обраната ни държава!!! С агитация от държавни мъже, обрали милиони!!!

25

лети-лети

преди 7 години

Ние пък си имаме хвърчащ президент. Дезертирал от българската армия. Удовлетворил капризите на втората си жена да живее час по-скоро в резиденция. Резил. До 22.01. да не си отваря устата, после като я отвори - импийчмънт.

24

Ало

преди 7 години

И Тръмп не е действащ президент но работи доста активно за разлика от нашия парашутист

23

ха ха

преди 7 години

Не го закачайте човека той е на опера до 22 01 2017

22

до 33

преди 7 години

Ти си основния ***..... Малко остана, и българския език ще бъде забравен. АМИН