Снимка: Facebook
fallback

Кадри с шокиращо отношение към състезателка по художестена гимнастика от страна на треньорка се завъртяха в социалната мрежа Facebook. Само за няколко часа видеото бе споделено от стотици възмутени граждани.

Кадрите са заснети по време на подготовката за Държавното първенство за ансамбли "девойки младша възраст", което стартира днес в Бургас.

Освен че отправя обидни квалификации към момичетата, треньорката упражнява и физическо насилие върху тях.

Във видеото се чува как треньорката, явно недоволна от представянето на момиченцето, му крещи на "Ма" и дърпа силно ушите му.

Името на наставника е Елена Симеонова. Тя е член на треньорската комисия към Българската федерация по художествена гимнастика и председател на клуб "Олимпия" - Бургас.

"Такива психически нестабилни хора нямат място при децата ни", " Насилието възпитава насилие. Унижението прави децата ни плахи и агресивни. На тази госпожа й трябва професионална психиатрична помощ и забрана да работи с деца", са само част от коментарите под видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

155

Мокра поръчка...

преди 7 години

Според мен треньорката е нарочена от някого и се опитват да я отстранят от работата й по всички възможни линии, както и да я сплашат и очернят репутацията й, за да не посмее повече да се занимава с треньорство.

154

За какво?

преди 7 години

Не че трябва да постъпва така и с непослушно дете, но да речем, че е било много пакостливо и я е изкарало из нерви. А на тези кадри не се вижда някаква лоша проява от страна на детето, особено второто дете, то си играеше, може би е направило някаква грешка, но все пак е нормално едно дете да греши, спортът не е лека работа, големият спорт е голямо натоварване, трябва ли да го налагаш с викове и теглене за ушите.

153

Лудото Ленче !

преди 7 години

Аааа супер , стра - хот -но ! Евала *** ! МОЛЯ БФС ВЕДНАГА И НА МОМЕНТА да назначи У3УРПАТОРА - ЕЛЕНА СИМЕОНОВА за треньор на националите по футбол ! Лудото Ленче да почне терапията от Михайлов младши и после останалите ама по няколко пъти ! Лудото Ленче Мааааа , тва е треньор на годината !

fallback