Кадър: vbox7
fallback

Поредното видео с насилие между ученички взриви социалните мрежи. Този път детското насилие е с бургаски адрес. Боят е станал преди два дни в квартал "Изгрев".

14-годишни момичета си спретнали жестокия бой, който преднамерено заснели с мобилен телефон. От кадрите се вижда как пет момичета се карат, а шести член на компанията снима свадата.

Разправията трае само секунди, след което една от девойките се нахвърля да бие своя връстничка. Тийнейджърката я напада свирепо и започва да я бие по лицето с шамари, като едновременно с това я блъска.

От удара, жертвата залита, а биячката я "спасява" от падане като я хваща за косите и я дърпа в обратна посока. Следват нови удари и скубане, докато момичето пада безпомощно на земята. Докато трае побоят останалите приятелки спокойно гледат сцената като на кино.

Само една от тях се намесва и опитва да озапти побойничката, като я хваща с две ръце през кръста, но не успява.

Самоличността на побойничката вече е разкрита. Тази на пребитото момиче - също. Шамарите във видеото раздава 14-годишната Николета, битото момиче пък се казва Полина. Ръководството на СУ "Добри Чинтулов" също е информирано за инцидента.

"Момичето е ученичка в 8 клас, за второто момиче не мога да коментирам. Нещата са задвижени и са овладени, предприели сме мерки и ще разговаряме с родителите. Нямаме представа каква е причината за случилото се. Само мога да кажа, че инцидентът е станал в събота, в извънучебно време и извън двора на училището", коментира пред "Монитор" помощник-директора на школото Димитрина Папаринова.

Прокуратурата вече се е самосезирала по случая, а в Пето РПУ е образувана преписка по случая, като разследващите работят по две основни версии, че до боя се стигнало след обида от страна на пострадалото дете, а втората е за любовен триъгълник. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

ппппфу

преди 7 години

Голяма драма, голям побой и мощна агресия. Стига глупости- единствената разлика е, че едно време не се заснемахме и не се разпространяваше информация. Не смятам, че точно този клип и случай показват децата да са по-агресивни или нещо такова. Голяма работа- едно момиче удря шамар на друго!!

25

Анонимен

преди 7 години

Ако искаш да промениш едно общество, промени момичетата... За съжаление при нас момичетата все повече деградират, не без любезното съдействие на почти всички медии, които акцентират върху грозното и животинското поведение на разни парцали, от там и блатото, в което затъваме.

24

Анонимен

преди 7 години

Докато Ердоган гради империя и предявява все повече претенции към съседите си, включително и към нас, нашето общество върви към упадък. На 11-12г започват да употребяват фалшив алкохол и марихуана, на 13г вече започват да правят с*кс и да ходят без бельо. Родители те им с безразличие бездействат и гледат само как да оцелеят в сивото си ежедневие. Политическият ни "елит" се е хванал гуша за гуша кой да захапе поредната мръвка от разлагащият се труп наречен България. Нямаме бъдеще в този свят.

fallback