Снимка: Булфото, архив
fallback

Семейство от Елена се оплака, че било заплашвано от съсед заради силна музика при това през нощта.

Сигналът ще бъде предмет на разглеждане от Комисията за защита на дискриминация през следващата седмица.

От полицията в Елена вече са информирали, че жалбоподателите преди това принудително били отстранени от ползвано от тях общинско жилище заради системни нарушения на обществения ред.

След това купонджийското семейство се настанило на друго място и сега се оплакват, че непрекъснато били тормозени от съсед.

Наричал ги "цигани", сипел закани.

Конкретният инцидент, заради който са се обърнали към КЗД е по повод оплакване на съседа от силната музика, пусната късно през нощта.

Дошла и полиция, имало конфликт, твърди се от жалбоподателите за извадено оръжие от съседа, което не се потвърждава от полицията.

Според съседа, от който се оплаква семейството, преди около две години жалбоподателите и техни приятели или роднини, не знае точно какви са взаимоотношенията между тях, се заселили да живеят на въпросното място и спокойният до тогава живот на всички жители на района приключил.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 7 години

Винаги когато имате конфликт с някого , особено с държавен служител / полицаи / имате право и е наложително да снимате всичко на видео На публично място няма забрана за снимане и никой не може да ви забрани да го снимате

13

другаря Молотов

преди 7 години

Решението носи моето име.

12

гунчо

преди 7 години

заради едни такива избягах в чужбина в собственото си жилище нямах спокойствие,ония бяха квартиранти от шуменско и не се съобразяваха с нищо,направих им няколко пъти забележка,говорих и със собственика на апартамента,той ми каза ти кво искаш да ми изгониш квартирантите и да гладувам заради тебе

fallback