14

Анонимен

преди 7 години

Винаги когато имате конфликт с някого , особено с държавен служител / полицаи / имате право и е наложително да снимате всичко на видео На публично място няма забрана за снимане и никой не може да ви забрани да го снимате

13

другаря Молотов

преди 7 години

Решението носи моето име.

12

гунчо

преди 7 години

заради едни такива избягах в чужбина в собственото си жилище нямах спокойствие,ония бяха квартиранти от шуменско и не се съобразяваха с нищо,направих им няколко пъти забележка,говорих и със собственика на апартамента,той ми каза ти кво искаш да ми изгониш квартирантите и да гладувам заради тебе

11

Анонимен

преди 7 години

И аз да кажа - не винаги се отзовават. А понякога от РПУ-то са ми звънели да питат за адреса, понеже диспечърката не си е свършила работата :/А иначе най-мразя съседи, които не се съобразяват с околните и се мислят за недосегаеми.

10

Анонимен

преди 7 години

Въобще не се отзовава нали съм звънял.Приемат обаждането и след няколко часа бавно минава една патрулка.Тъй като наближава с около 4 км/ч ония *** които правят джамбурето пред блока имат време да я забележат и се покриват.След това пак същото.Като почнат да ги глобяват по 500-1000 лева на ходене и проверка партито ще увехне много бързо.Ако нямат пари -месец общественополезен труд.Да ходят на кръчма като са такива баровци купонджии,не да се събират като мишки и *** по къщите.

9

Анонимен

преди 7 години

Жилищните блокове не са увеселителни заведения и след 22,00 ч. спокойно можете да се обадите на 112 и да подадете сигнал за нарушение на нощната тишина. Е, може да дадете някаккъв толеранс от половин - един час на шумните съседи, но след това звънете смело, полицията се отзовава.

8

BURZUM

преди 7 години

Тия са като ПРЕМИЕРА когато се оплаква че искат да го свалят от власт...

7

Неа

преди 7 години

Най благоприятни и изпитан от мен вариант . Звъните в полицията да изпратят патрулка , без да се разправяте изобщо . Като има напишат 1-2 акта музиката ще спре . От полицията не казват кой е подал сигнала така че спокойно се избягват всякакви излишни панаири . И двамата ми комшии така ги дресирах . Единия малко се опъваше но след втория акт сам разбра че парите може да ги даде за друго .

6

Анонимен

преди 7 години

Слизаш долу до ел. Таблото. И заминава тола на целия апартамент. Пъък после нека се разправят с ерпто

5

ве

преди 7 години

Който ми е дал хейт да напише защо

4

Анонимен

преди 7 години

Ами и аз да се жалвам от съседи- чисти българи ,до 3ч през ноща с апаратура ,кикот,крясъци-блока се тресеше по арматурата на ул Смолянска - ОТВРАТ !

3

Анонимен

преди 7 години

Роми, доволни от социалните помощи, които им дава държавата, пият и танцуват по цяла нощ. И някое НПО ги подкокоросало да съдят българина, който им е изработил помощите... Всичко в държавата е наобратно!

2

ве

преди 7 години

Aз съм на 53 години , и на мен ми се е случвало , ама хората трябва да се забавляват затова е живота

1

Анонимен

преди 7 години

Да хванат старчока, дето се оплаква и да го тренират да танцува като мечка - слагат го бос на нагорещена ламарина и той ще не ще, цяла нощ ще им танцува, докато те си купонясват.