Снимка: bgonair.bg
fallback

Разказваме ви историята на един млад мъж, израснал в Дубай, който е избрал да живее в България.

Моатаз ал Каиси е родом от Ирак, но екскурзия го довежда в България, а любовта го оставя тук вече 7 години. Фризьорът мечтае да покори България.

"Дойдох на море и реших да остана тук. Много ми харесва. Имаш живот и хубави хора, които ти помагат. Заради приятелката ми останах тук. Харесва ми да съм фризьор, нещо модерно е", каза Моатаз пред екип на Bulgaria ON AIR.

Именно любовта се оказва по-силна от всичко. И така 26-годишният Моатаз оставя амбициите си за певец в Дубай и решава да гради семейство и кариера далеч от родината. Първите си стъпки прави в салон в "Студентски град", а няколко години по-късно вече има собствен бизнес.

Отдал се е изцяло на коафьорството, но музиката още го влече. Пее на клиентите си любимите си български песни и иска да направи песен с Преслава.

Признава, че се чувства като у дома си в България. "Какво като съм арабин?", пита риторично фризьорът, който иска да стане известен в целия свят.

Моатаз ал Каиси разкрива, че тайната на фризьорството е да бъдеш различен и да имаш собствен стил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

В.С.

преди 6 години

Момчето е много по добро и съвестно от всички вас, само тези които не го познават могат да говорят лошо , шушумиги сте и такива ще си останете, дето само лаете! Само напред Хабиби

24

Анонимен

преди 7 години

Ирак или Дувай?????

23

Анонимен

преди 7 години

Тоа е некъв герой на нашето време ли?

fallback