25

В.С.

преди 6 години

Момчето е много по добро и съвестно от всички вас, само тези които не го познават могат да говорят лошо , шушумиги сте и такива ще си останете, дето само лаете! Само напред Хабиби

24

Анонимен

преди 7 години

Ирак или Дувай?????

23

Анонимен

преди 7 години

Тоа е некъв герой на нашето време ли?

22

Анонимен

преди 7 години

Убавец! А се е загубил в Столипиново, няма откриване от властите! Да питаме ли за вероизповеданието му, или няма защо да си правим излишни усилия?

21

_Революционер_

преди 7 години

Тоя отначало ми заприлича на грък, всичките те са от едно потекло, гърци, турци, араби, евреи.

20

Анонимен

преди 7 години

Незабравна екстрадация за тази тарамбука!

19

Анонимен

преди 7 години

"Да аз нападам пръв.Така изненадвам враговете си винаги и имам преимущество над тях."Фарт, не се излагай. Ти си безобиден като момиченце. Всички в Шумен те познаваме вече.

18

Анонимен

преди 7 години

"3 000 000 наши местни Бежанци дошли по време на Византия и Османско нито ток нито вода палщат в ромските"Всъщност има 2 доказани произхода на тези за които говориш. Но не са нито от Византия, нито от Османското. Единият произход е - Кралят на Франция ги гони и голяма част от тях отиват в Испания, а друга част идват като бежанци в Османска империя (т.е. включително в земите на България). Другият произход - хунски, т.е. заедно с прабългарите включително.Не случайно в Унгария има толкова много.

17

Анонимен

преди 7 години

До vargAхахахаха! Ти ли нападаш пръв бе?! AАХХААХ!!!

16

ало рекламата

преди 7 години

Колко много Български фрисьори има и никога не сте споменали за тях. Естествено не ви се сърдим Българските фризьори са най обикновенни Българи и не трябва да се пише за тях нищо хубаво.

15

Анонимен

преди 7 години

аха.дойдох в дома ви и реших да останав него без да ви питам, как сте го построиликак сте се блъскали за него хубав или лошбез да имам всякакъв принос в създаването муми реших да остана и да го ползвам..

14

Анонимен

преди 7 години

Млад фризьор ... кариера ... Нещо не ми се връзва. Доста елементарна пропаганда. Не всички читатели са уфсе. А, иначе, да се разплачеш от умиление ... Репортаж на в-к "Народна младеж".

13

Анонимен

преди 7 години

"...един млад мъж, израснал в Дубай, ... избрал да живее в България ... родом от Ирак, но екскурзия го довежда в България, а любовта го оставя ..."---Сега, последно, от къде идва - от райския Дубай, или от несигурния Ирак?'Щото има разлика откъде идва, за да му хареса у нас. :)

12

Анонимен

преди 7 години

Един чужденец си плаща Данаците с прехрана а други 3 000 000 наши местни Бежанци дошли по време на Византия и Османско нито ток нито вода палщат в ромските махали

11

Анонимен

преди 7 години

"млад фризьор" ми звучи като ругатня. те тия хора с нещо друго занимават ли се изобщо, освен с фризури и с телефония? тоя пич е напълно лишен от индивидуалност клонинг, който след 10 години фризьорстване ще се нареди на опашката за социални, заедно с 5-те си деца-бъдещи фризьори.

10

Анонимен

преди 7 години

Малко ли *** си имаме тука, та сега и вносни?

9

BUSINESS

преди 7 години

По добре един преуспял Иракски-кюрдин с Бизнес от колкото цяла ромска махала като Столипиново примерно

8

до 8

преди 7 години

Браво, понаучил си български. От кой точно център си - от този в Хармнли или от новостроящия се в Любимец.

7

Анонимен

преди 7 години

Абе *** такива. Какво сте го лапнали тоя генофонд български, неповторим. Ако човекът струва повече, нека се изявява и работи. Вие с вашия генофонд да сте я впечатлили тази девойка и щеше да бъде ваша. 90% с манталитет на бакшиши и мафиоти 3-та категория

6

Масови протести!

преди 7 години

Хора, да се включваме в протестите срещу нелегалните, дето се подготвят тия дни. Да има масово присъствие, за да се види, че българинът иска да живее в България, не в ***. И ако "ония горе" по стар навик не се вслушат, то тогава ще има пълни основания и за гражданско неподчинение!