Снимка: кадър YouTube
fallback

Видео, публикувано във Facebook, показва пореден случай на агресия между тийнейджъри.

На клипа в социалните мрежи се вижда как две момичета нападат друго момиче, крещят и я карат да се съблече гола. Те я обвиняват, че е правила секс с определено момче.

В един момент едно от момичета поваля жертвата си на земята и започва да я удря, докато другото момиче снима побоя с телефона си. В края на видеото момичетата карат жертвата си да се съблече чисто гола.

Не е ясна самоличността на нападателките, както и на тормозеното момиче.

Според коментари под клипа във Facebook побойничките са 15-годишни, а подложената на унижение е на 14.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

77

Ния

преди 6 години

Значи това не са хора това са *** как и с какво право унижават момичето нормално е да прави секс знае се че е на 14 но когато стане на 18 или 20 тогава може да прави

76

Що?

преди 7 години

Само такива случаи да има! Всеки ден по 3 да има! Вие от dnes.bg го вземате за жътва това. Няма медийна отговорност, няма съвест. Това че показва унижаване, не ви дреме. Жътвичка е, трябват ви читатели.

75

Станислава

преди 7 години

Бихте ли свалили това видео от сайта си, моля? Разчитам, че сте интелигентни хора и осъзнавате, че влизате в ролята на медия, която разпространява унизително и оронващо личността на непълнолетни деца съдържание. Това е сериозен случай на публично унижение и споделянето на самото видео увеличава размера на психологическите травми и щети за участниците.

fallback