77

Ния

преди 7 години

Значи това не са хора това са *** как и с какво право унижават момичето нормално е да прави секс знае се че е на 14 но когато стане на 18 или 20 тогава може да прави

76

Що?

преди 7 години

Само такива случаи да има! Всеки ден по 3 да има! Вие от dnes.bg го вземате за жътва това. Няма медийна отговорност, няма съвест. Това че показва унижаване, не ви дреме. Жътвичка е, трябват ви читатели.

75

Станислава

преди 7 години

Бихте ли свалили това видео от сайта си, моля? Разчитам, че сте интелигентни хора и осъзнавате, че влизате в ролята на медия, която разпространява унизително и оронващо личността на непълнолетни деца съдържание. Това е сериозен случай на публично унижение и споделянето на самото видео увеличава размера на психологическите травми и щети за участниците.

74

Mariq

преди 7 години

Da mi doide na mene tazi da i pokaja az kakvo e agresiq :@kakva naglost ,kakvo si pozvolqva?!?!

73

Мммм

преди 7 години

Да се насилва 14 годишно момиче и да се разпространява такъв клип е престъпление.

72

Мммм

преди 7 години

Гледах днес по телевизията как сутришният блок отрази това. Някакъв психолог се опита да анализира ситуацията. Той каза, че едва ли не жертвата е виновна, защото била без бельо и носела тигров сутиен. Твърдеше, че за насилниците не би трябвало да има наказание, защото видите ли, те вече познавали лошото поведение,а трябвало да се отнесем с тях с разбиране и толерантност, за да се научат и те на такова поведени.

71

Az

преди 7 години

Eeeee tochno na nai interesnoto klipa svurshi...

70

Анонимен

преди 7 години

Тези ме кефят Яко къртят

69

анонимен

преди 7 години

Това е изумително. Направо се изумявам и се питам къде са родителите и учителите и къде са били?!

68

Анонимен

преди 7 години

До анонименДа не мислиш, че в Англия е по-добре?! Почакай и ще видиш- дано не съжалявате.

67

колю

преди 7 години

някои да има линк за пълната и не цензорирана версия моля

66

Евроатлантизъм

преди 7 години

Евроатлантически ценности.......................................... Това отдаван е мода в "развитите" Западни Държави . Където има момичешки банди които отвращават бият... И тези дето викат че имало такова нещо преди. Момичета не се биех бре. Момчета се биехме което си е нормално..... Всек тестостерон итн.. И в казармата е имало ступава пак е в реда на нещата ама момичета

65

Анонимен

преди 7 години

Иде бодра смяна !!!!!))))))))

64

Анонимен

преди 7 години

Не само, че нямаше телефони, а нямаше и медии да отразват такива неща. Дори да снима някой, какво - ще го пуснат в Делото, или Отечествен фронт, или по БНТ. Няма как.Винаги си е имало келешчета, аз също съм бил свидетел на крайно унизителни неща.

63

Анонимен

преди 7 години

Да идват бежанците! Такива изпълнения ще изчезнат завинаги заедно с чалга културата.

62

Анонимен

преди 7 години

Стига с тая Англия.От десет мои познати,които са там,само едно семейство с деца има.Другите са вече на по-40 г. и няма изгледи за семейство.Това ли е мечтата,да идем там да ни мине живота в плюскане.Съвети от кандидат англичани не-ща!Може едва да ги издържам,но си ги имам и сме щастливи.Вие освен пари,какво имате?

61

Нед до 62

преди 7 години

Май и ти не си ходил в Англия .В почти всички градове кварталите се държат от банди ,изключение на централната част.В доста от тях стъмни ли се , не е здравословно да се разхождаш.Ако си ходил като турист разбираемо е :)

60

Анонимен

преди 7 години

Бързо съдебно производство за родителите на такива деца! Яки административни наказания - глоби от порядъка на няколко десетки хиляди лева. Изпълнение - веднага, ако нямат пари, имат имущество, запориране докато дълга не се изплати. Само това ще вразуми поколението на чалга поколението. Други мерки - уволнени директори на училища, заедно с лентяите от инспектората.Така че решение има, трябва само воля

59

Анонимен

преди 7 години

Хайде стига драми.Такива случаи имаше и по Тошово време.Лично съм свидетел.Просто нямаше телефони да се снима.Насилие над деца,дори и сексуално.Извращения по казармите и затворите си бяха запазена марка.Това си е типично за манталитета.Има си ***,има си и хора.Ако е родител на място,ще им извърти по два шамара,ще им спре джобните и толкова.

58

Анонимен

преди 7 години

Такива неща е имало винаги, просто преди не се пишеше за тях. На мой съученик баща му беше купил от Кореком ли, откъде ли беше, някакви много яки зимни обувки. Пресрещнаха го хулиганчетата и му ги взеха насред тротоара. Добре, че не било чак толкова далече от дома му, прибрал се беше бос през снега.А за учителите - няма ли ги първите 7 години, които се дават от семейството - беше... Ни бой го оправя това калпазанче, ни нищо :(