Снимка: Facebook
fallback

Певицата Рут Колева е била пребита на наказателен паркинг в квартал "Подуене" в столицата, докато чакала да си плати глобата и да си вземе автомобила. Според нея причината е, че направила забележка на госпожа, която, заедно със съпруга си арабин, се карала с полицаите и отказвала да плати глобата за колата им.

Ето и поста на певицата от социалната мрежа: Изродщина по ориенталски (или как един спокоен ден се превърна в кошмар). Случвало ли ви се е да ви дигнат автомобила? Еми не е приятно? Разбира се, това е нищо в сравнение с това, което ще ви разкажа сега. Седя на опашка на наказателния паркинг в Подуене и чинно чакам да си платя глобичката и да си взема количката. По традиция пред мен има поне 6-7 човека, които чакат за същото с разликата, че на едно от гишетата се развива скандал между служители и една госпожа.

Госпожата грубо отказва да си плати глобата и тя и мъжът и (арабин) започват да обясняват на английски колко ужасна е България, българите какви сме измамници и прочее. След няколко минути сипане на обиди, аз не се сдържах и помолих учтиво господина да не генерализира българите и да спре да обижда. В тоя китен момент, жената започва да ме обижда с епитети като "Наркоманка", "Ти ще видиш", "Облечена си от втората употреба"(??!? След което ми показа часовника си и каза, че струвал 30 бона) и прочее. 

На излизане аз тръгнах да снимам това симпатични семейство, ако не друго - то за спомен. А и защото имам право. Разбира се последвалото минава границите на всякакви общоприети норми - ЖЕНАТА СЛИЗА ОТ АВТОМОБИЛА И МЕ НАПАДА! С ЮМРУЦИ (шутове, скубане и тн). Пред свидетели. Аз в шок, звъня в полицията, която идва и не прави нищо (докато жената с мерцедеса започва да лъже и да обяснява как съм я наричала "к***а", и как щяло да ми се стъжни).

Да споменавам ли, че това се случва пред охранителните камери? С цялата си наглост, тея двамата започват да обясняват на полицията как въпросният арабин (Адил Саид Ахмед ал Шанфари, а биячката е жена му - Деница) бил инвестирал 100 милиона в България, все едно това им дава право да бият хората... Трагедия. Сега съм в 5-то районно, насинена... Чакам да си подам жалбата и да видим дали в тая държава има капка справедливост.

Малко по-късно Рут Колева публикува нов пост, в който уточни, че пребилата я жена се казва Деница Михайлова и е служител на Министерство на външните работи: Полицията току що ми каза как въпросната биячка Деница Михайлова им казала многократно, че "Била важна във външното министерство". Браво! Държавни служители бият хора безнаказано. Повод за гордост. 

Припомняме ви, че Деница Михайлова получи роля на ромка в сериала "Стъклен дом". Самата тя също е ромка. От 2011 година работи в дирекция "Консулски отношения" в Министерството на външните работи и е първата ромка, назначена там.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

170

Анонимен

преди 7 години

*** народ = слаба държава. ..

169

Простотия до шия

преди 7 години

През месец май 2015 година е обявена за най-влиятелната българска певица в социалните мрежи"?!?! А другата в МВнР важна клечка!?! Боже,, боже, прибери си вересиите. И тази просташка разправия се коментира по телевицията рано сутрин!Добре, че Анита Шмайзер не е била там, щеше да ги удуши като слепи котета! Липсваше и Митю Зъркелите, и той падна в борба за паркомясто. Елитът на РБ. Същият , като този отпреди 9 септември.

168

Скарлет

преди 7 години

Интерсно, милионер женен эа РОМКА:-)))!!!

fallback