Снимка: Facebook
fallback

Рут Колева опроверга твърденията на служителката на МВнР Деница Михайлова, която заяви, че не е посягала на певицата. Михайлова дори каза, че тя е била обект на агресия и била одрана и със скъсана гривна.

Изпълнителката си извади медицинско от Александровска болница, в което е описано кръвонасядания и охлузвания по главата, лицето, двете ръце, левия хълбок и двата крака.

Oще по темата

Заключението на лекарите е, че травмите са получени в резултат от действието на твърди тъпи или тъпоръбести предмети и могат да се получат по време и начин, както съобщава пострадалата Рут Колева.

Междувременно певицата пусна и първото видео от инцидента на паркинга, на което е видно държанието на Деница Михайлова.

"Психическата травма е много по-голяма от физическата. Но у нас институциите повече пречат, отколкото да помагат при изваждане на психиатрична експертиза. Не знам колко време ще ми трябва, за да спя спокойно отново", заяви Рут.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

Христаки

преди 7 години

До @Нищо съмнително няма, видяла я е "принцесата" колко е податлива и още повече, като започнала да парадира със стандарт, и кво ли си е казала?Що да не изкарам едни бързи пари сега от тези балъци, като не могат да се въздържат?Иначе живота е интересно нещо, служителка в министерство, милионер- раздаващ тупаници за глоба 50-100 лв....Българийо...

87

Армеец

преди 7 години

Какви бойни служителки сме имали във Външното си министерство!

86

Иво

преди 7 години

Рут може да е всякаква на пръв поглед..Не само заради нейната по интересна визия и заради малко по грубото и отношение...НО В НИКАКЪВ случай не е познатата на всеки Българин..*** Софийска кифла.Която от 13 годишна почва да иска само да е център на внимание и пари.В случая РОМКАТА..Личи си и по последният модел MERCEDES CLC за 100 хил. лева..Та тия кифли с времето след като се нак***ц***т с всики мъже и се накарат на всички BMW-та почват да искат да излеждат сериозни в очите на обществото.МВнР аха

fallback