Снимка: Facebook
fallback

Шефът на ВВС в оставка генерал Румен Радев заявява, че чете и слуша "невероятни упражнения" по свой адрес.

Oще по темата

Във Facebook преди два дни генералът обяви, че ще даде отговор на въпросите, свързани с оставката му, нападките към него и състоянието на ВВС, след като президентът издаде указ за освобождаването му от военна служба.

Ден по-късно в нов пост в социалната мрежа, Радев изрежда темите на "упражненията" по свой адрес: "лъжец, разцепник, дезертьор, кариерист, комунист, човек на "Козяк", шпионин на Кремъл, дори държавен изменник..."

"Попрището на безотговорното бръщолевене ми е непознато, но не мога да отрека проявените въображение и изобретателност. Понякога всичко звучи толкова убедително, че самият аз съм на ръба да загубя пространствена ориентировка (по авиаторски) кой съм всъщност", коментира той.

Към думите си Румен Радев е постнал и изпълнение на "Реквием" на Моцарт.

Генералът е един от номинираните от БСП за кандидат-президент, лидерът на АБВ Георги Първанов също не скри, че го одобрява за поста.

Номинацията на левицата обаче му спечели критики от ГЕРБ в лицето на премиера Бойко Борисов, който заяви, че си е "изгубил времето" с него.

Ген. Радев подаде оставка миналата есен с мотив лошото състояние на родните ВВС, но тогава именно Борисов го убеди да не напуска.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

155

Анонимен

преди 7 години

Човекът има партийно поръчение.И трябва да го изпълни.

154

франко фере

преди 7 години

Дано да е читав човек и след това президент.

153

кипазе

преди 7 години

този мишок показа че е зависим от червената мафия това да си хвърлиш генералските пагони да ставаш кандидат за президент е смешна работа

fallback