155

Анонимен

преди 7 години

Човекът има партийно поръчение.И трябва да го изпълни.

154

франко фере

преди 7 години

Дано да е читав човек и след това президент.

153

кипазе

преди 7 години

този мишок показа че е зависим от червената мафия това да си хвърлиш генералските пагони да ставаш кандидат за президент е смешна работа

152

Анонимен

преди 7 години

Срам за ВВС и генералския пагон.

151

КИФЛАДЖИЯ

преди 7 години

тоя взе да реве като ощипана мома на седянка

150

Анонимен

преди 7 години

......генерал и.....пожарникар....

149

Анонимен

преди 7 години

Ами ако имаш ВВС войски,не можеш да ги караш да пазят границата с хвърчило. Абе,как може ГЕРБерите,да вярвате на лъжа,след лъжа,след лъжа ?!?

148

Анонимен

преди 7 години

Хризантемооо,маа,да не си кръстила ,,котето"-миризлив каскет,въпреки явната прилика,по-добре търси други сравнения?!Разбирам,че е дълбоко в кореновата ти система,но злобата и омразата,ще те доведат само до още по-бързо повяхване.На 6 ти,няма да станеш по млада и по-хубава,но ако това,ще те успокои,президентът-генерал Радев,ще произнесе победна реч,обявявайки се за демократично избран твой президент. Ядец !

147

ТРАКИИСКИ

преди 7 години

Ген. Радев е поредния руски шпионин ,които иска да се добере до властта. Един предател и престъпник ,кариерист и негодник ,готов да заложи на карта бъдещето на България в името на руските заробващи интереси . Този човек е пълен политически некадърник и съмнителен професионалист ,които бяга от кариерата, за да величае собственото си его и бъде поредния послушник на *** и техните руски кукловоди.

146

Анонимен

преди 7 години

Не се карайте,бе!Вече е твърде късно!България бавно и мъчително, но със сигурноност изчезва!По-добре помислете как да се спасите - вие и близките ви, докато не са ни записали и нас в графата - Бежанци!!!!

145

Винету

преди 7 години

До ха-ха-ха. А дали ще ти е смешно на 6 ноември вечерта?

144

Хризантема

преди 7 години

До 170 жалък анонимник. Ами ще видиш колко ще гласуват. Само че ще имаш ли смелостта да се появиш тук пак на 6 ноември вечерта? А като намаляват гласувалите за ГЕРБ вие колко кметове на областни градове имате след последните местни избори, че нещо паметта ти е изтрита? Или зомбирана - няма значение, миризлив каскет.

143

до Демосрат

преди 7 години

БСП използва български пучисти. Воене преврат ли ще правят?------------Къв военен преврат бе сме..хур...ко!За тази цел ни трябва Армия !!!!Къде я виждаш тази армия, а??Нали именно вие "ду...***....кратите" я заличихте!

142

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Този ще е новият български президент !Достоен мъж ! Истински мъж, а не като Пастирката ..Истински генерал, а не измислен като Боко ...Истински БЪЛГАРИН, а не като антибългарите, които управляват днес родината ни ...Държава без армия не е държава, а армия без ВВС не е армия.Затова генерал Радев - президент !

141

демократ

преди 7 години

БСП използва български пучисти. Воене преврат ли ще правят?

140

ДЦ

преди 7 години

Няма да се плашиш Генерале!!!!!!Хич, да не ти пука!!!!!Стахуват се, затова и лаят!!!Стига, писна ни от партийни марионетки.Бг има нужда от Личности - родолюбци и патриоти, защитаващи националните интереси на Бг, а не на политически мажоретки готови да изпълнят всяко желание на господарите си от чужбина ( САЩ и европейските комисари, и чиновници от Брюксел).

139

Открийте разликата

преди 7 години

ГЕНЕРАЛ и ,,генерал".

138

Анонимен

преди 7 години

Господарят Юнкер благоволи да даде съгласие и ББ ВЕДНАГА СЕ ВТУРНА ДА ЦЕЛУВА ХХХХХХ НА Путин.

137

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ,хвана голямото нанадолнище,селският тарикат Тиквоний,взе да се усеща,зачерви се,запени се,явно,кръвното е вдигнал.

136

Анонимен

преди 7 години

Хризантемо, не е важно колко са гласували на последните избори, важно е колко ще гласуват на следващите. Защото на всеки избор депутатите на герб стават все по-малко.