Снимка: архив Булфото
fallback

Чужденци се включват в охраната на българските граници.

Противоречивите у нас доброволни граждански отряди по границата получават международна "подкрепа". Сред патрулиралите по българо-турската граница е бившият лидер на германското националистическо движение ПЕГИДА Татяна Фестерлинг.

Тя се е срещала с българи, които пазят границата доброволно. След като обиколила българо-турската граница, се видяла и с Петър Низамов-Перата, съобщи bTV.

Преди няколко месеца Перата стана известен в медиите с "гражданските арести" на група мигранти, които бяха снимани в клипове завързани със "свински опашки".

Заради действията си свързваният с бандата на Рижите от бургаския ънърдграунд Петър Низамов получи и домашен арест.

"Тя отиде с едни познати на границата, видя, че границата е един разграден двор. Видя също, че турските граничари са настъпили едно 500 метра в българска територия и си обикалят с автоматите. Тя го каза”, уточни Перата.

Граничен полицай потвърди, че с колегите си срещат все повече доброволци по българо-турската граница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 7 години

И какво сега? Германците ще ни освобождават от турско, така ли стана?

13

Анонимен

преди 7 години

Хахаха... е щом вече и турските граничари спокойно си влизат в България с оръжие необезпокоявани - хептен я втасахме, това си е агресия. Къде дреме Бойко Борисов, та не викне турския посланик да го натърти официално, както си му е реда??? Време е българските граничари да почнат да стрелят по бежанците които не искат да се връщат. После събличат трупа и го хвърлят на дивите животни, кво толкова?

12

Анонимен

преди 7 години

Доброволните отряди развалят далаверата на граничните полицаи, затова са тия писания против паравоенните организации. Всички отдавна знаят, че граничните полицаи вземат пари от бежанците за да ги прекарат навътре в страната или направо ги обират на границата и ги натирват обратно. Така или иначе, доброволците им развалят печалбата. От др. страна, народът има право да се защити срещу нашествениците и като така тези отряди са нещо добро, те трябва да бъдат поощрявани, а не отблъсквани.

fallback