14

Анонимен

преди 7 години

И какво сега? Германците ще ни освобождават от турско, така ли стана?

13

Анонимен

преди 7 години

Хахаха... е щом вече и турските граничари спокойно си влизат в България с оръжие необезпокоявани - хептен я втасахме, това си е агресия. Къде дреме Бойко Борисов, та не викне турския посланик да го натърти официално, както си му е реда??? Време е българските граничари да почнат да стрелят по бежанците които не искат да се връщат. После събличат трупа и го хвърлят на дивите животни, кво толкова?

12

Анонимен

преди 7 години

Доброволните отряди развалят далаверата на граничните полицаи, затова са тия писания против паравоенните организации. Всички отдавна знаят, че граничните полицаи вземат пари от бежанците за да ги прекарат навътре в страната или направо ги обират на границата и ги натирват обратно. Така или иначе, доброволците им развалят печалбата. От др. страна, народът има право да се защити срещу нашествениците и като така тези отряди са нещо добро, те трябва да бъдат поощрявани, а не отблъсквани.

11

ууу

преди 7 години

Като няма легитимни граничари, вакуумът трябва да се запълни. А имахме "желязна" охрана на границите!Ако днес турските граничари са навлезли на 500 метра, утре може и на 5 километра - щом никой не им пречи!

10

анонимен

преди 7 години

ква помощ какви пет лева става вапрос за РЕКЕТ и подялба на печалбата ако държавата не се намеси проблема ставаа ГГООЛЯЯММ

9

и сега ко?

преди 7 години

"Бивша лидерка на ПЕГИДА нагледа браздата с Турция"Нагледа ли се Татяна.

8

Анонимен

преди 7 години

До бай х--5; Навремето Стамболийски подписа със Сърбия НИШКАТА СПОГОДБА ; Разрешава се на сръбските войници да навлизат 100 км. на българска територия при преследване на хора от ВМРО. Те го убиха ; Велчо Велянов

7

Анонимен

преди 7 години

И още няма арестуван член на паравоенна организация... ами дайте направо да им подарим властта и да станем като Северна Корея!

6

Анонимен

преди 7 години

Абе Татяна ми прилича на рускиня . Тя била толкова път не за границата ами някой да я оправи край границата. Голям мерак много път.

5

Shipkov chai

преди 7 години

Ko pomagat?! Za nezakonnia offshoren iznos na bg elektroenergia ili na nezakonnia offshoren bg iznos na goriva?!

4

анонимен

преди 7 години

бьлгарите блеят по форумите а чужденците дошли да ни спасяват от османлиитепарадоксите на това време нямат краи

3

Анонимен

преди 7 години

Само тези германци ще оправят работата а не безобразната стара жена.

2

Анонимен

преди 7 години

Мислч че на всеки граничен пункт ограда пише преминаването забранено стреля се !Кой ква работа върши че не стреля нз

1

ей

преди 7 години

Като няма държава има народ който да пази границата.Забравете глупостите на Бойко че границата се пази много добре.