Майка и дъщеря се хвалят за скъпия бал. Кадър: Нова тв

Сигурно си спомняте Каролина-Клер, която заедно с майка си бомбандираше медиите с новината, че е дала над 15 000 лева за дизайнерска рокля и весело изкарване на бала. И как тези пари напълно оправдали празника и я направили най-скъпата абитуриентка.

Оказа се обаче, че демонстрацията на лукс и възможности контрастира напълно с поведението и задълженията на семейството в блока в София, в който живее.

Още по темата

"Майката на абитуриентката (Меги Мичева - б.р.) ми е съседка в блока и тя дължи около 890 лева сметки за стълбищно осветление, портиер и чистач. Това, което ме притесни, че сметките не са плащани от 5-6 години, но в същото време се показва класа в обществото", разказа пред "Господари на ефира" съседка на г-жа Мичева.

Тя допълни, че има проблем и със самия апартамент на Мичева.

"Госпожата преди няколко години си присвои общи части в блока - въздушната възглавница, която предпазва блока от протичане и терасата на таванското помещение", разказа още съседката.

Тя призова Меги Мичева просто да си плати натрупаните сметки.

Друг съсед разказа, че навремето семейството на абитуриентката искало да си построи цял етаж, но от общината ги принудило да го разрушат.

"Но все пак си присвоиха части, които са чужда собственост, заключиха си ги и смятам, че това не е редно. Бяха направени някакви зеленини, поливат и наводняват съседите. Една жена и прокапа от полилея и седя 4 месеца без ток, за да може да изсъхне и да й се пусне тока. Лично го видях", заяви той. 

Потърсена за коментар от предаването Меги Мичева не бе толкова ентусиазирана да застане пред камерите, както по време на бала на дъщеря си. Все пак малко по-късно даде и накратко своята позиция. Според нея входът й дължи пари, защото не оправили тавана й той й паднал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase