Снимка: архив, Булфото
fallback

Близо година Елена Сашева от Бургас се оказва разделена от синовете си Илия и Сашо. Причината - баща им отказал да ги върне след прекарана при него ваканция в село Зверино, община Мездра.

Oще по темата

Така започва нова битка в съда за родителските права. Първото дело е спечелено от майката, но след като той ги взел при себе си, съдът определя привременни мерки в негова полза, след като той иска ново дело, пише "24 часа".

Жената не оставя нещата така и родителите отново се срещат в съдебната зала на 29 февруари. Тогава съдът отсъжда в полза на майката, но за да си върне децата, се наложило да се намесят специалисти от агенция "Социално подпомагане", както и частен съдебен изпълнител.

Така чак 45 дни след като съдът е отсъдил в полза на Елена, институциите се задействат и майката вече е със своите деца, обяснил адвокатът на жената Евгений Мосинов.

Според него трудностите за жената престоят, тъй като момчетата за продължително време са били отделени от нея и това неизбежно им е оказало влияние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 8 години

До Мъж-жен Равненство - Нямам нищо против,но ако бащата сам ги гледа/така както в повечето случаи прави майката/,а не им доведе мащеха или родната си майка/тяхна баба/ да им се прави на родител и заместител на майката.Интереса на детето е семейството да се запази.В крайна сметка от развода страда само и единствено детето.За родителите изпъкват на преден план имоти,пари и какви ли не други тънки сметки на гърба на детето,което подмятат като футболна топка.Финансите не те правят родител.

13

от 1

преди 8 години

Пак да си дойдем на въпроса. Защо децата са при Майката а не при Бащата.Само защото той е мъж, тя жена и в България при развот ВИНАГИ се дават децата на майката, без да се мисли, аджаба тя може ли да се грижи за тях или не може?Да има както калпави бащи, така и калпави майки. Защо да не гледаме интереса първо на детето?В момента един добър Баща за да му позволят си вземе детето, той трябва наистина да е милионер и да купи цялата система. Иначе край - при мама не зависимо как ще се грижи тя

12

До 1

преди 8 години

Как те е изпуснала жена ти? Излиза, че си голяма оферта!

fallback