Снимка: архив, БулФото
fallback

Кандидатирам се за президент, за да не могат да ме обвинят в преследване на власт. Представяйки президентската институция, мога единствено да защитавам интереса на българите. Това заяви бизнесменът Веселин Марешки в „120 минути” по bTV.

Oще по темата
Той отрече твърдението, че се е захванал с продажбата на гориво, за да си спести пари от публична реклама преди президентските избори. "Инвестициите ми възлизат на около 10 млн. лв. Дали нямаше да ми е по-лесно да си платя за една нормална реклама в този случай", запита риторично бизнесменът.

"Не е вярно, че купувам горива от кюрди в Сирия, от молдовски или от руски източници. Купувам само от български дистрибутори, не знам от кои производители доставят те", коментира Марешки.

Той отрече да продава бензин на загуба, като разкри, че е на печалба от 1 ст. "Принуден съм да го правя, защото има нелоялна практика срещу нас, а и така печеля доверието на хората", поясни Марешки. 

Според него единствената причина да навлезе в сектора с горивата е, че бизнесът му е социално и пазарно ориентиран. "На хората им харесва да си купуват евтино гориво, така можем да променим държавата", каза още бизнесменът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

анонимен

преди 8 години

*** народ *** държава викат хората оти да не гласувам за тоя плевнятя шо е наприл един ... *** тука ного разбирачи се кои от кои по глупави и наи накрая разбереите че от българия не става нищо ако иска и папата да стане президент

68

РВ

преди 8 години

Продава контрабандно гориво с 5-6 ст. На литър бе хорааааа! На 100 литра разликата е 6 лв. максимум. Колко литра гориво зареждате на месец? Не виждате ли че като не може да подхвърли кебапчета на "Хелектората", подхвърля евтини мечти за евтин живот. Горивото в България си е евтино в сравнение с европа. Просто доходите ни са смешни.

67

Анонимен

преди 8 години

Изобщо не ме интересуват досегашните политици които както се вижда изпълняват поръчките на сенчестият бизнес.Този поне е бизнесмен.Според мен има качества да ги поразпертушини и да им изкара кирливите ризи на показ.

fallback