Красимира Иванова. Снимка: Dnes.bg

Сестрата на премиера Бойко Борисов, д-р Красимира Иванова, дебютира в парламента. Тя влезе за първи път в Народното събрание днес, а поводът за това беше изложба.  

Картини на художника Людмил Георгиев са изложени в клуба на народния представител. Д-р Иванова, която хората със симпатия наричат каката на Бойко, обясни, че той й е личен приятел.  

"Той ми е събрат по съдба, претърпял е същата операция като моята и сме много близки приятели", разказа сестрата на премиера. Преди години тя бе оперирана от тумор на главата.  

На приятелките си д-р Иванова обяснила, че за първи път в живота си ще влезе в парламента. "На мен лично ми е приятно", отговори тя на въпроса как намира атмосферата в Народното събрание.  

Сестрата на премиера отклони въпросите за здравната реформа с думите "Дълга тема". Малко повече поговори тя за най-новия член в премиерското семейство - внука на Борисов, малкия Бойко.  

"Добре са децата", каза тя. Преди време премиерът призна, че не смее да ходи често при внука си заради многото вируси. Д-р Иванова потвърди това: "Около малките бебета не е желателно много хора да се въртят".  

Малкият Бойко още не е кръстен, стана ясно от думите на премиерската сестра. "Може би след като мине зимата, но родителите решават", каза д-р Иванова.  

На вечния въпрос на кого прилича бебето, тя отвърна: "На майка си, на баща си... Бебе, което прилича на себе си."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase