Снимка: Булфото, архив
fallback

Кандидати за работа през летния сезон набира за четвърта поредна година голямата верига хотели "Iberostar", съобщиха от Агенцията по заетостта.

Търсят се аниматори-танцьори, фитнес аниматори, детски и спортни аниматори за работа в испанските и гръцките хотели.  Заетостта е от май до октомври.

Всички кандидати за Испания трябва да имат опит като аниматори. Това условие не е задължително при кандидатстване за хотелите на гръцкия остров Крит.

Кандидатите трябва да владеят добре най-малко два от изброените чужди езици: немски, английски, френски, италиански, руски. Заплатите са от 800 до 1100 евро нето на месец в зависимост от опита и региона.

Работодателят осигурява жилище и храна, а в края на договора покрива и транспортните разходи.

Кандидатите е необходимо да преценят дали предпочитат работа в Испания, или на остров Крит.

Предварително одобрените ще бъдат поканени само на едно интервю - за Испания или за Гърция, с представители на работодателя в София през втората седмица на март.

Заинтересованите трябва да изпратят мотивационно писмо и автобиография на английски език със снимка в цял ръст на адрес E.Vidinska@az.government.bg

Повече информация за предлаганите оферти може да бъде намерена на адрес: http://eures.bg - "Работни места" 3464, 3465, 3466, 309.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Nikolay do 24

преди 8 години

TEzi 800 evro sa za Garcia i 1100 evro za ISpaniq te sa 4isti ,plus kvartira i hrana osigureni ot rabotodatelq.Samo uto4nenie 4e tam sezona e ot 1 april do 1 noemvri ponqkoga i do kraq na noemvri.

22

тито

преди 8 години

До 27 В ресторантите няма аниматори! Персоналът по нашето Черно море е с мизерно заплащане.Недей да си измисляш.

21

Анонимен

преди 8 години

Мои приятели от 3 години работят в един ресторант през лятото като аниматори и си докарват прилични пари от бакшиши. В Испания почиват предимно западняци, а те са скръндзи и бакшиши не дават. Тази година в България се очакват доста руснаци, а те си плащат и от бакшиши ще могат да се изкарат повече от 800?. Освен това от обявената заплата от 800? голяма част отива за данъци осигуровки, като се платят и самолетните билети, не си струва за сезонна работа.

fallback