23

Nikolay do 24

преди 8 години

TEzi 800 evro sa za Garcia i 1100 evro za ISpaniq te sa 4isti ,plus kvartira i hrana osigureni ot rabotodatelq.Samo uto4nenie 4e tam sezona e ot 1 april do 1 noemvri ponqkoga i do kraq na noemvri.

22

тито

преди 8 години

До 27 В ресторантите няма аниматори! Персоналът по нашето Черно море е с мизерно заплащане.Недей да си измисляш.

21

Анонимен

преди 8 години

Мои приятели от 3 години работят в един ресторант през лятото като аниматори и си докарват прилични пари от бакшиши. В Испания почиват предимно западняци, а те са скръндзи и бакшиши не дават. Тази година в България се очакват доста руснаци, а те си плащат и от бакшиши ще могат да се изкарат повече от 800?. Освен това от обявената заплата от 800? голяма част отива за данъци осигуровки, като се платят и самолетните билети, не си струва за сезонна работа.

20

Анонимен

преди 8 години

да работят бежанците

19

1000 лв и тук може

преди 8 години

Е то ако знаеш чужд език и тук можеш да си намериш работа като аниматор за 1000лв. А 1000лв тук са много повече от 1000евро в Испания. И близките са ти тук, и приятелите. Е, верно, има разни ***, които ще ти избият зъбите и ще те пребият като куче, докато тъпла родолюбци наблудават отстрани в захлас как издевателстват нат теб... Но не може всичко да ни е перфектно.

18

Анонимен

преди 8 години

Тази работа е ниско квалифицирана ие за тинейджъри.1000 евро е нормално. Осигуряват им храна и настаняване а младежите като този на снимката виждате как са го яхнали дебеланите, направо ще го разкъсат ........от секс.Та за такава работа иде реч.И не ви искат 5 езика а един западен.

17

Анонимен

преди 8 години

До Факт 16Фактаджиеф, на 1500 лева готвач е минал покрай готвенето.За такива пари можеш да наемеш само готвач за някой провинциален затвор или РПК.Факт!За

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 19А на бой носиш ли??

15

Факт

преди 8 години

Само че в лева.

14

Факт

преди 8 години

Толкова е и СРЕДНАТА заплата за готвач по Черноморието, да не говорим че има и обяви за ПОМОЩНИК готвач от 1500 лв.Факт.

13

Анонимен

преди 8 години

За мен добра заплата е 19 бона като на Искров и 7 години несменяем като прокурорката Попова или конституционен съдия. Дал съм си автобиографията на Кунева, но никой не се обажда.

12

Анонимен

преди 8 години

Добър аниматор може да си докара тези пари и тук.

11

Анонимен

преди 8 години

Ai da kajem che zaplatite v BG ne me vulnuvat,obache kak bulgarina plashta po skupo ot nemeca inglisha fronsetata,hrana otoplenie....kak e vuzmojno tova...kak jiveete v BG bre hora??? Za 1 L mlyako 1.80 leva do 2leva,a v Uk ,De 2,250 L mlyako 89p ili centa.....samo tova li e..ujas

10

е

преди 8 години

В бг средната заплата е около 350 евро чисто, а милиони българи работят за много по-малко.

9

Анонимен

преди 8 години

В Гърция неграмотни и прости пенсионери получават 2500 евро , а на умни и грамотни хора до 1000 евро . Да ама не . Работети си сами .

8

ах Морето

преди 8 години

Тук добрият Викач взема добри пари!

7

Анонимен

преди 8 години

SNIMKA? TOVA E DISKRIMINATZIA...V PROTIVORECHIE NA EVROPEISKIAT ZAKON ZA RABOTNITZI. POSLEDNITE TRIABVA DA SE IZBIRAT SPORED KACHESTVATA , A NE KAK IZGLEJDAT...

6

Анонимен

преди 8 години

Докъде ни докараха комунистите и руските мизерници за 45 години окупация - съсипаха икономиката на България и сега българинът е принуден да ходи в чужнина да работи за мизерни пари.

5

Анонимен

преди 8 години

В Испания и Гърция безработицата е над 30%? Близо една трета от населението им не работи. Защо търсят в България? Или в проспериращата евроатлантическа България заплащането на труда е толкова мизерно, че българинът евроатлатник който сега има правото да работи на запад, ще отиде да работи работа която една трета от гърците и испанците не искат да вършат за тези пари?

4

Анонимен

преди 8 години

Смешни пари !!