Снимка: 24 часа
fallback

Майка на състезател също твърди, че е била жертва на управителя на спортен клуб "ЦСКА джудо и самбо" Симеон Ценев.

65-годишният мъж бе обвинен от няколко невръстни момичета, че ги е карал да се събличат в кабинета му, пускал им е порно и ги е опипвал. В замяна обещавал да ги води по състезания и лагери.

Oще по темата

Инцидентът с възрастната жена станал преди 4 години, а за него тя разказва в интернет. Имала финансови проблеми и мислела да спре сина си от спорта.

Тогава Ценев я извикал в кабинета си и предложил да ѝ помогне. Двамата се познавали отпреди да запише сина си в клуба и предложението не звучало странно. Ценев обаче уточнил, че офертата важи само ако жената се съгласи да прави секс с него, пише "24 часа".

От страх да не изхвърлят сина ѝ от тренировки тя не подала жалба в полицията. Момчето било талантливо и трупало медал след медал.

След отказа на майка му да прави секс с управителя, Ценев започнал да се държи лошо с него. В крайна сметка то се отписало от клуба му и преминало в друг.

Вече няколко непълнолетни и малолетни момичета се оплакаха, че Ценев ги опипвал и блудствал с тях. Европейска шампионка по джудо дори заяви, че е била изнасилена от управителя. Сред оплакалите се е и 13-годишно момиче.

Ценев категорично отрича обвиненията. Дори изтъква като довод, че заради възрастта си не може да получи ерекция. По случая се води прокурорска проверка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

mm

преди 8 години

Бате Симо е треньор близо 40г. За това време е създал сума шампиони, не вярвам това в което го обвиняват да е вярно, разследващите ще кажат.

31

гнусенидебел

преди 8 години

ПЕЕВСКИ СЪЩО Е ГНУСЕН И ДЕБЕЛ! СЪЩО И КОКО ДИНЕВ! ТОВА НЕ ПРЕЧИ ДА СА МЕЧТАТА НА ВСЯКА БЪЛГАРКА...ХАХАХАХАХА

30

до 37

преди 8 години

До Анонименнормално е ако мъжът е млад ,готин ,секси ,физически и сексуално привлекателен...в случая този е дърт дебел и грозен -НЕ Е нормално -предизвиква погнуса в -малки и големи създания от женски пол.Втози случай -щом женската половина от населението казва така -ТОВА е вярно.Гнусен не привлекателен мъж -не става з а секс/може да си поръча жрици -които забравят погнусата след заплащане/.Това че някой ИСКА не значи че ще получи /на тоз м уе минало времето ,няма кво да иска...

fallback