32

mm

преди 8 години

Бате Симо е треньор близо 40г. За това време е създал сума шампиони, не вярвам това в което го обвиняват да е вярно, разследващите ще кажат.

31

гнусенидебел

преди 8 години

ПЕЕВСКИ СЪЩО Е ГНУСЕН И ДЕБЕЛ! СЪЩО И КОКО ДИНЕВ! ТОВА НЕ ПРЕЧИ ДА СА МЕЧТАТА НА ВСЯКА БЪЛГАРКА...ХАХАХАХАХА

30

до 37

преди 8 години

До Анонименнормално е ако мъжът е млад ,готин ,секси ,физически и сексуално привлекателен...в случая този е дърт дебел и грозен -НЕ Е нормално -предизвиква погнуса в -малки и големи създания от женски пол.Втози случай -щом женската половина от населението казва така -ТОВА е вярно.Гнусен не привлекателен мъж -не става з а секс/може да си поръча жрици -които забравят погнусата след заплащане/.Това че някой ИСКА не значи че ще получи /на тоз м уе минало времето ,няма кво да иска...

29

Анонимен

преди 8 години

Човекът си е поискал от майката , не от детето, не виждам нищо нередно тук, аман от набедени моралистки. Кой знае как се плющят наляво и надясно, а сега сетила след години, че някой и той си е поискал

28

MAKED0N

преди 8 години

Ah be.... baj Simo na pravdina te osudija. Ako , ako Gospod ke mu plati na momickite a i na majkite.

27

Анонимен

преди 8 години

"Инцидентът с възрастната жена....." - извинете г-да редактори, на колко години може да е майката, че да я наричате възрастна??!--------------------------Предполагам не е под 30-35 годишна,което си е възрастна.

26

Анонимен

преди 8 години

Малейй като си представя бабичките на 50-60 години как изглеждат и е разбираемо на чичката да не му става с тях. Това не го оправдава разбира се, но ако харесва жени под 30 годишни е съвсем нормално, ненормално е да харесва негови наборки,защото те са просто бабички.

25

до 24

преди 8 години

До зззщото колкото повече одъртяват стават по физически непривлектаелни ,с дебели отпуснати тела /природа кво да правиш/ нежелани от жените ,и трудно осмислят факта че са нежелани.Особено 50 -60 годишни -ся затова има порно индустрия -за дъртите мъже...предимно..

24

do 27

преди 8 години

ами те са съратници на байСимо -майката е над 18 год и автоматично става ''възрастна'' -нее като малка ученичка над която имаш авторитет ,власт /като учител/ и с която да се гавриш....Може дъртия пръч да не си е вкарвал дъртия маркуч -това не променя фактаче ги е пипал гаврил се е с тях и ги е карал да гледат порно с него -нормален 60 годишен мъж няма какво да гледа с 15 годишни.Разбира се -други дърти дебели игрозни мъже /като Симо/ го поддържат -защото им се иска порнофантазията да се сбъдва.

23

niki

преди 8 години

Ей това е ЦСКА.... комунистическа измишльотина, където е пълно с ето такива като тоя.

22

Анонимен

преди 8 години

Бай Симо, който прегръща и целува "бащински"момичетата, да не лъже, че и другото не може-отдалече личи тестостероновото му оплешивяване.

21

Анонимен

преди 8 години

"Инцидентът с възрастната жена....." - извинете г-да редактори, на колко години може да е майката, че да я наричате възрастна??!

20

Анонимен

преди 8 години

Да ще го набутате,но гн Пеевски няма.Насила неможеш никого да изнасилиш.На всяка може даси поискаш.

19

ззз

преди 8 години

Защо ли мъжете колкото повече одъртяват повече им се иска ?

18

haha

преди 8 години

Тоя е голям палавник :D

17

Анонимен

преди 8 години

Значи е имало плащане ,при това не едно.

16

111

преди 8 години

Направо не мога да повярвам какви коментари чета тук. Вие, хора, сте станали безчувствени и безчовечни. Виновни си били децата, срам ви е от тях... не мога да повярвам. Разберете, децата не реагират като възрастен човек, чели ли сте, че жервтите на сексулно насилие, особено ако са деца, най-често не казват за посегателствата към тях, защото се срамуват - това е естествена реакция, особена, ако усещат, че няма кой да ги защити. Ние възрастните сме тези, които трябва да ги защитят, не да ги плюят!

15

Анонимен

преди 8 години

Това жените са големи патици. Мълчат, щото ги било срам.

14

Анонимен

преди 8 години

Нали и бащата на Сесил се оплакваше от подобни неща - явно е модерно!Но защо няма никакви последици?

13

88

преди 8 години

До В.Узунов Що за *** си ти? Нали знаеш - мислиш си, че ще ти се размине, но в живота няма скрито -покрито, а и има един горе дето всичко вижда.