Снимка: Bulphoto, архив
fallback

Здравословното състояние на обвиняемия за сексуално насилие с непълнолетно момиче бивш кмет на Пазарджик и Стрелча Иван Евстатиев е стабилизирано след прекарания инсулт, съобщи д-р Дора Шопова, зам.-директор на МБАЛ-Пазарджик, за "Фокус".

Oще по темата

Евстатиев е настанен в нервно-инсултно отделение на Областната болница, където в момента се лекува след прекаран инсулт.

Наблюдават се и придружаващите му заболявания – психични отклонения, значителна хипертония, както патологични хематологични изследвания, които се уточняват от специалистите.

"В динамика се проследяват здравословното му състояние и ще се вземе решение колко време ще остане в болница. Все още не е осъществил словесен контакт с медицинския персонал, лечебно-диагностичният процес при него продължава", уточни д-р Шопова.

Евстатиев е настанен в самостоятелна страна с двама души съдебна охрана.

Иван Естатиев получи инсулт в четвъртък, когато се гледа мярката срещу него за изнасилването на 16-годишна ученичка. Именно затова той е бил неадекватен пред съда. Бившият кмет бе приет в болница в събота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Психо

преди 8 години

Ама разбира се, че ще си плати и ще му измислят болестите и няма да влезе в затвора дори и да го осъдят. Наще лекари са светила, още от инсулта не се освястил и вече са разбрали, че *** психични отклонения, което е отделно от инсулта. Само гледайте цирка, те казват, че даже инсулта е бил тежък, а такива хора след това почти винаги има увреждания и не могат да се движат добре, също и говора може да бъде засегнат. Пр този педофил няма да ги има тези неща. Той никога не е имал инсулт !

13

Роко

преди 8 години

Браво бе сега и луд!!!По бързо да влиза в панделата там ще му излекуват всички болести!!!От 9 години прекарани в затвор мога да споделя,че най-много бой и #*** са яли изнасилвачите,може да сме сякви вътре ,но и ние имаме сърца и дъщери!!!По бързо го вкарвайте там ще му бъде приложена ежедневна парафиненя терапия,и като излезе ще е съвършенно нов и добър човек гарантиранви!!!Па ако иска след това може и за КМЕТИЦА да се кандидатира!!!

12

Анонимна.

преди 8 години

Когато беше на власт и го използваха познати и близки тогава му ближеха и ръце и крака , а сега когато е в немилост всички се отдръпнаха от него.Дори близките му не искат да го измият, преоблекат почистят,вода да му донесатТова ли е роднинството им.?!Има кой да го накаже , но не и вие. Не бъдете съдници има по- голям от вас.

fallback