14

Психо

преди 8 години

Ама разбира се, че ще си плати и ще му измислят болестите и няма да влезе в затвора дори и да го осъдят. Наще лекари са светила, още от инсулта не се освястил и вече са разбрали, че *** психични отклонения, което е отделно от инсулта. Само гледайте цирка, те казват, че даже инсулта е бил тежък, а такива хора след това почти винаги има увреждания и не могат да се движат добре, също и говора може да бъде засегнат. Пр този педофил няма да ги има тези неща. Той никога не е имал инсулт !

13

Роко

преди 8 години

Браво бе сега и луд!!!По бързо да влиза в панделата там ще му излекуват всички болести!!!От 9 години прекарани в затвор мога да споделя,че най-много бой и #*** са яли изнасилвачите,може да сме сякви вътре ,но и ние имаме сърца и дъщери!!!По бързо го вкарвайте там ще му бъде приложена ежедневна парафиненя терапия,и като излезе ще е съвършенно нов и добър човек гарантиранви!!!Па ако иска след това може и за КМЕТИЦА да се кандидатира!!!

12

Анонимна.

преди 8 години

Когато беше на власт и го използваха познати и близки тогава му ближеха и ръце и крака , а сега когато е в немилост всички се отдръпнаха от него.Дори близките му не искат да го измият, преоблекат почистят,вода да му донесатТова ли е роднинството им.?!Има кой да го накаже , но не и вие. Не бъдете съдници има по- голям от вас.

11

Лудия Макс

преди 8 години

Кмет с психични отклонения!Такъв кмет може да има само в Бг-то.Нали знаете че психично болните закон не ги лови.Значи и този ще се отърве с условна присъда и 25 лв глоба.

10

Анонимен

преди 8 години

след като му подмениха прокурорите и съдиите, сега са на ред лекарите.Я една повторна експертиза от други лекари, да видим дали ще проговори или не

9

ссс

преди 8 години

Еееее всички се "разболявате" рязко когато ви застигне правосъдието!

8

Анонимен

преди 8 години

Сега ще го изкарат луд и ще го пуснат...да им го туря на правосъдието.

7

БАТ ВАНКО

преди 8 години

Старите кадри са му казали да гледа в една точка и да се прави на куку, а останалото ще свършат лекарите от ПАРТИЯТА майка.....Другарят ще бъде свободен!

6

БББ

преди 8 години

Хватките почнаха, активното мероприятие по освобождаването на Вуйчо Ваньо е в ход. Повече няма да помирише затвора, този ***! Да живее съдебната система и Главен *** - ЦАЦАРОВ - "чистният".

5

Анонимен

преди 8 години

Евстатиев няма психични отклонения, той просто е РУСОФИЛ

4

койчо

преди 8 години

"Евстатиев е настанен в самостоятелна страна..." Марийче, *** не не излагай! Че та талкова години учене нахалост!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Болен пък му се е.е....

2

Анонимен

преди 8 години

Тъкмо се бях затъжил за чочеца....ела ми ти ела ми в централния аз ще те излекувам...

1

Анонимен

преди 8 години

Много интересно. От една страна "Все още не е осъществил словесен контакт с медицинския персонал", а то друга в петък подписал пълномощно на трети адвокат