Грета, приятелката на Тодор. Кадър: bTV
fallback

"Единият брат го държеше, а другият го биеше. Всичко стана за 10 минути и той си отиде", разказа пред bTV приятелката на Тодор - Грета, която е била очевидец на смъртоносния бой в центъра на Враца.

Момичето е разпитано в полицията, час след зловещия инцидент, но не помни какво е разказала там, защото не е била на себе си.

Oще по темата

Грета заяви още, че не починалият Тодор, а двамата братя са извадили бокс срещу него, макар вчера зам.-главният секретар на МВР Георги Арабаджиев да обяви, че именно младежът държал бокс в ръцете си.

"Те идваха към него, напсуваха го. Той излезе, защото има чест и тогава го нападнаха. Нападението беше животинско", каза още приятелката на починалото момче.

Напрежението във Враца не стихва след смъртта на младежа.

Нов протест се организира тази вечер от съучениците му. Акцията е планирана като шествие по централните улици на града.

Планира се шествието да премине през мястото, където стана инцидента и да завърши на централния площад в града. Така съучениците на момчето искат да се противопоставят на агресията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

117

оць

преди 8 години

И по 15 години да им дадът все тая. Пак ще излязат за добро поведение по-рано,особено ако това е първо криминално проявление...Ще попитам само едно колко от Българите знаем законите си и ПРАВАТА СИ?Намирам се в Белгия в момента уча. Но тук те пращат да ги научиш ако не си Белгиец.Кога нашата държава ще стане такава никога.Защо? Защото сме страхливци.

116

хахаххаах

преди 8 години

Ама вие ще ме убиете. Толкова очевидци и никой да не се намеси. Срам нямате ли бе хора? Смелост? Не на двамата братя трябва да се даде присъда ами на вас. На вашите плещи ще лежи смърта на това 18 годишно момче. ОЧЕВИДЦИ!!!!! Било ги страх да се намесят,тя и държавата на ни е на това положение защото никой нищо не прави. Страхливци. Ако стане една война ще смея отстрани на мъжете ни.

115

999

преди 8 години

Въпросната приятелка си е седяла в колата и е наблюдавала тази изродщина ли само не разбрах , защото ако е така ........ ако моят приятел го бият и петима мъже да са ще се опитам да му помогна дори и да знам че ще пострадам не бих могла да седя безучастно !!!!!

fallback