Снимка: Reuters
fallback

3,2,1... И тази година си замина, и новата дойде! Че и високосна! И ние отново сме тук с чаша шампанско в ръка, изпълнени с надежди, вяра, любов! И с мечти новата 2016-та да бъде здрава, мирна и успешна на всички наши близки и приятели, за цяла България.

В този светъл час екипът на Dnes.bg ви пожелава цяла година да бъдете здрави и обичани, да раздавате усмивки, щастие и любов на близките си хора и да преследвате докрай своите цели, вярвайки в себе си!

А заедно с това, най-важното, ще ви пожелаем още голяма пачка в джоба, фиш пуснете и джакпота спечелете, а после шефа си с усмивка посрещнете, по-високата заплата приемете.

И късметът цяла година да не ви оставя, а махмурлукът бързо да минава. А през лятото куфарите добре стегнете и на чудно място на мързел да се отдадете.

И ако някой ви завижда, пак го почерпете – да не се обижда. А сега чашите напълнете, ръцете си високо вдигнете, най-близките си прегърнете и наздраве си кажете!

За много години!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Относно високосната

преди 8 години

Има поверие, че през високосните години излиза късметът на старите моми и ергени.Ако във форума има такива, от все сърце им пожелавам през 2016 г. някой да грабне сърцето им и да им сложи брачната халка, пък ако е речено, да заплануват и по едно бебе през тази година!Наслука в полето на любовта и много късмет!

42

:)

преди 8 години

Мушмуроциииии, събудихте ли се?Честита ви Новата година и да сте живи и здрави, за да има с кого да си лафим тук!Да даде Господ, 2016 година де е по-добра за всички нас!Наздраве!

41

АНОНИМНА

преди 8 години

Честита Нова Година на Всички българи и в България и в чужбина.Бъдете живи и здрави и през настоящата година. Не се предавайте на болестите и на политиците.Празнувайте и се веселете и през идващите празници- Иванов ден и Йорданов ден.Наздраве на Всички Ви.

fallback