43

Относно високосната

преди 8 години

Има поверие, че през високосните години излиза късметът на старите моми и ергени.Ако във форума има такива, от все сърце им пожелавам през 2016 г. някой да грабне сърцето им и да им сложи брачната халка, пък ако е речено, да заплануват и по едно бебе през тази година!Наслука в полето на любовта и много късмет!

42

:)

преди 8 години

Мушмуроциииии, събудихте ли се?Честита ви Новата година и да сте живи и здрави, за да има с кого да си лафим тук!Да даде Господ, 2016 година де е по-добра за всички нас!Наздраве!

41

АНОНИМНА

преди 8 години

Честита Нова Година на Всички българи и в България и в чужбина.Бъдете живи и здрави и през настоящата година. Не се предавайте на болестите и на политиците.Празнувайте и се веселете и през идващите празници- Иванов ден и Йорданов ден.Наздраве на Всички Ви.

40

Дженъри

преди 8 години

Наэдравиците са неиэменна част от праэничната трапеэа!!! Смята се, че високосните години са неблагоприятни!!! Апропо, поэитивна настройка и НАЭДРАВЕ!!!

39

Анонимен

преди 8 години

Да пишете грамотно. Да не пишете измишльотини. Да пишете без чуждици и жаргони. Да пишете актуално. Да намалите писането за секс. Да не си кривите душите когато пишете за Путин. И да не триете коментари. Трийте само цинизмите и заплашителните, защото само те трябва да бъдат изтривани. Имате много да се учите на журналистика. Започнете още днес. Дано успеете. Ай чао!

38

Анонимен

преди 8 години

49, Не бе, баба ми го е написала. Аз й диктувах само.

37

до 48

преди 8 години

до 62Нека За новата година всички герберунгели да се преселят при Мишо Бирата!---------------------------------------------------------- Пожелавам ти 62-ия коментар ти да го напишеш и да ти се сбъднат желанията..ха..ха

36

Анонимен

преди 8 години

до 62 Нека За новата година всички герберунгели да се преселят при Мишо Бирата!

35

путеноидите всибир

преди 8 години

Да си пожелаем повече руски вдовици на нашето черноморие и петрола да падне под 20 $

34

М,Р

преди 8 години

Ч Н Г на всички ,неразбирам как така 2016 г е удалжена ,от 356 д на 366 д ко правим.

33

ОТ МЕН

преди 8 години

СКЪПИ МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА ОТ ДНЕС БГ ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА ,ОТ ЗДРАВЕ ДА ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ, С ЛЮБОВ И ОБИЧ ЖИВОТЪТ ВИ ДА Е ПЪЛЕН,С ВЯРА И КЪСМЕТ ДА ВЪРВИТЕ НАПРЕД И МНОГО ПОВЕЧЕ ДОБРИ НОВИНИ ДА НИ НОСИТЕ .днес .бг е моят прозорец към БЪЛГАРИЯ БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ВИ ИМА

32

Анонимен

преди 8 години

Братя и сестри, бъдете живи, здрави, винаги с пълни джобчета и много по-щастливи от изминалата година! Не се мразете, а се обичайте! Нека усмивката да слиза рядко от лицата ви! Нека постигнатото през новата година ви удовлетвори и ви направи щастливи!

31

Анонимен

преди 8 години

За новата година се изтропах в клoзета. Прочистете и вие вашия тракт.

30

Анонимен

преди 8 години

I DA KAGE RUSIA E NASHATAS MAYKA ZAKRILNIZA PREZ NOVATA 20016

29

Анонимен

преди 8 години

Слава на Русия.

28

Мерси

преди 8 години

Пожелавате ни вяра.Ние вярваме че продажниците ГЕРБ, заробили народа ни със заеми ще бъдат изхвърлени от властаи Бойко ще последва Местан и ще се прибере в Банкя да сади картофи и да пасе овцеи да ги продава на арабите

27

Баш езиковед

преди 8 години

Казва се момче ,който нас на мрази по корем да са тарази..А наздраве и живи и здрави

26

Анонимен

преди 8 години

Повече грамотни журналисти през новата година.

25

НА

преди 8 години

НА ЦЕЛИЯ ЕКИП НА ДНЕС.БГ ЗДРАВЕ И МНОГО УСПЕХИ.

24

Анонимен

преди 8 години

Честита Новата 2016 година!Нека се сбъдне кошмара на управляващите ни след 1989г предатели, продажници,престъпници,терористи и политически номенклатурчици!Поздрав с песен-През гугъла: "Жана Бичевская Русские идут"