Снимка: bTV
fallback

Камен Попов, който стана известен като мъжът, осмелил се да пусне кръв на лидера на ”Атака” Волен Сидеров излезе на протест заедно с полицаите.

Oще по темата
"Не съм съгласен да орязват социалните придобивки на полицаите. За да имаме силна държава , трябва да има кой да пази обществения ред", обяви той пред "24 часа".

Хиляди служители на МВР обградиха парламента. Те носят знамена и плакати и скандират срещу вътрешния министър Румяна Бъчварова и шефът на финансите Владислав Горанов.

Председателят на синдикалната федерация на служителите в МВР Валентин Попов обяви, че решението на властта да се откаже от орязването на придобивките не е победа.

”Победата обаче е това, което се случва тук, защото заедно сме полицаи, пожарникари, надзиратели, военни и агенти на ДАНС”, каза той от импровизираната трибуната пред Народното събрание.

Попов призова протестът да мине мирно и посочи, че не би било добра идея някой да се опитва да провокира полицаите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 8 години

"мъжът, осмелил се да пусне кръв на лидера на Атака - ех, колко героично звучи. А можеше примерно да пише "хулиганът, посегнал на депутат". Въпрос на гледна точка, както се казва. А гледната точка пък зависи от посоката, откъдето идват паричките.

13

Анонимен

преди 8 години

Ami toi si e s polizaite ina4e nama sa go pusnat na Protests lajite na 2 aktiorite i bia4a na siderov sa Hora na mvr kajat a v sapasite Dr se vijda koi koi bie na aktiorite Kolko im Pratiha sa da lajat Dnes Po tv

12

Тихомир Томов

преди 8 години

Който и да е протестирал досега рано или късно е бил отупван от полицията . Интересно сега при това явно нарушаване на обществения ред тях кой ще ги отупа !

fallback