Снимка: Facebook
fallback

Общ преглед

Кръвта още се стичаше по бледото лице на Волен Сидеров, когато в социалната мрежа се появиха първите колажи.

Десетки осмиващи карикатури, шаржове или просто снимки с надписи заляха и разсмяха публичното пространството. Стартира обществен и признаваме си, доста забавен, Facebook линч.

Най-креативните впрегнаха бързия си ум и дадоха началото на вълна от композиции с образа на провинилия се в очите на обществото политик.

От Волен в усмирителна риза, през Волен с цветен венец, до Волен като Хитлер. Сидеров стана "Angry Volen", подготвяше се за мач с Кличко, бе опикан от куче, шамаросан от Батман и изпратен в Карлуково.

Превърна се и в малкото отроче на Владимир Путин, грижовно обгърнал го в обятията си.

Политикът бе поздравен с песни като "Волим те... Иди си!, а клипове с "опита за убийство" бяха озвучени с "We will rock you!".

Разбира се, в духа на честите му посещения в НАТФИЗ и афинитета му към студентите, той бе най-официално поканен да провери за наркотици Националната спортна академия, където с нетърпение го очакват колегите от ТФ Джудо, Самбо, Бокс, Кикбокс, и Борба.

И още нещо, към днешна дата вече не можем да отречем, че националистът има "набито око"...
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

Анонимен

преди 8 години

В романът"Под игото"определян като най-българската книга, има един герой ***.Този луд единствен казва истината.Дали Сидеров е луд,това ще кажат психиатрите.Много от действията му са хулигански и не допустими.Сидеров през годините извърши множество безобразия и това е факт.И не само той,но и Чуколов.Помня как друг депутат Илиан Тодоров се гавреше в ефир с бременната Генка Шикерова.Но съгласете се,че Сидеров единствен казва истини,които никой не смее да произнесе.Всички други са под шлифера.

117

Анонимен

преди 8 години

Евала на *** - велики стратези и манипулатори! Натресоха циркаджията Волен на простия народ и му изместиха вниманието от изборите. Всички забравиха и за референдума и сега ще си го прехвърлят едни други в кулоарите на парламента като футболна топка, докато съвсем изчезне от съзнанито на обществото. А то милото твори та твори и мисли простотии, вметсо да мисли в правилната насока. А ония там точно това целят и са го постигнали - *** народ, слаба държава!

116

Анонимен

преди 8 години

Волен е следващия премиер на България.

fallback