118

Анонимен

преди 8 години

В романът"Под игото"определян като най-българската книга, има един герой ***.Този луд единствен казва истината.Дали Сидеров е луд,това ще кажат психиатрите.Много от действията му са хулигански и не допустими.Сидеров през годините извърши множество безобразия и това е факт.И не само той,но и Чуколов.Помня как друг депутат Илиан Тодоров се гавреше в ефир с бременната Генка Шикерова.Но съгласете се,че Сидеров единствен казва истини,които никой не смее да произнесе.Всички други са под шлифера.

117

Анонимен

преди 8 години

Евала на *** - велики стратези и манипулатори! Натресоха циркаджията Волен на простия народ и му изместиха вниманието от изборите. Всички забравиха и за референдума и сега ще си го прехвърлят едни други в кулоарите на парламента като футболна топка, докато съвсем изчезне от съзнанито на обществото. А то милото твори та твори и мисли простотии, вметсо да мисли в правилната насока. А ония там точно това целят и са го постигнали - *** народ, слаба държава!

116

Анонимен

преди 8 години

Волен е следващия премиер на България.

115

славянин

преди 8 години

Както беше казал един: ''*** народ - слаба (загиваща) държава (и нация)''! До 20 години тази ''велика цивилизация и нация'' ще бъде окончателно в небитието!

114

от Б.Б. и Ц.цВък...

преди 8 години

...ха,ха,ха...,*** НАРОт ,СЛАБА ДЪРЖАВА !!!!!????....ходете,гласувайте,по този начин с ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ ИМ ПЪЛНИТЕ ПАРТИЙНИТЕ КАСИ т.е. ТЕХНИТЕ ДЖОБОВЕ,а те "увеличават" ДЕТСКИТЕ ,ПАРИТЕЗА ВАШИТЕ ДЕЦА С ДВА ЛЕВА ЗА 2016!!!!!....,Е ТОВА АКО НЕ Е ПОДИГРАВКА С НАРОДА ,НЕ ЗНАЯ...ИЗБеРеТЕ ГИ ПАК!!!..,*** НАРОД,СЛАБА ДЪРЖАВА!!!!!....,българска нароДна МИСЪЛ!!!!...,ЕЛЕМЕНТАРНО НО ВЯРНО!!!!!...,

113

Анонимен

преди 8 години

ETO ТОВА е свобода н а словото ,всек ие свободен да каже мнението си -Болене -болен си ,обратне ,си ,дрогиран си ,*** си ... ит.н . Болене -виждаш какво мислят за теб 97% от хората вБългария /3% които ти гласуват за Машалла в Батака -си ги задръж/ .Снимка 3 е най най най -ясно изразяваща личността на раздвоения между Хитлер и магистрална *** Сидер-Ага

112

brawo!

преди 8 години

БРАВО, момчета и момичета! Това същество трябва САМО' да се види КАК го виждат хората! Нямало е такова БЕЗОБРАЗИЕ в БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ!БЕЗ срам и угризения,ВЪН СИДЕРОВ,ЧУКОЛОВ, да си търсят работа, за да нямат врем за ГЛУПАЩИНИ, защото са "с имунитет".( жалко за Деница, защото мислеше, че ще живее с човек 'с много пари"..) А то се оказа с малко акъл и не в ред.

111

Иван

преди 8 години

Валерия *** си фантазира. Какво общо има Сидеров и Путин? Теориите на нашенските конспирации стигат до глупост. Глупост е, да споделяш умозаключенията си основани на някакви догадки или пропаганда. Всичко олеква и се превръща в гротеска, която ни обгръща и ни прави провинциални зомбита. Жалки са ми подобни Валерии от женски и мъжки пол.

110

ПоtРошенкоффff...пак

преди 8 години

аЗ мисля..,трудно,но на Б-я итрябва НАРОД,всеки знае как се "прави" - раждат се деца,отглеждат се,иЗУЧВАТ се...детските надбаФки за 2016-с 2 лВ.по-вече...СМЕХ с това ли се "прави" НАРОД...народе ТИ дето избираш кой да бъде на ВЪРХА,виж КОЙ е "горе" за "ПРИМЕР"!!?? Той има ли семейство,колко ДЕЦА е отгледал,ДРУГИЯт дето ТОЙ го назначи(ПРОБУТА) на ПРЕЗИД. пОСТ КАКЪф е ТОЙ,къде МУ Е ЖЕНАТА,КЪДЕ Е " ПЪРВАТА"ДАМА НА Б-я???!!!..това са семейни НЕСРЕТНИЦИ!!!..ПРИМЕР ЗА НАШиТе млади..с 2 лВ прави НАРОт!

109

Анонимен

преди 8 години

До 5 млрд ПРАВЕТЕ РАЗЛИКА това е първия транш от 16 НО АЛФА АКО ИСКА МОЖЕ И 150 да изтегли

108

5 млрд

преди 8 години

Защо нищо не споменавате за новия дълг от 5.5млрд, който бойко взе от ес докато ние гледаме волен брадър? Парите са предназначени само за имигрантите. Спете *** и гледайте сеира на волен

107

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 157 нали знаеш ПОЛСКА Е се пак те я измислят ХА ХА ХА

106

Анонимен

преди 8 години

До Анонимена моториста-бизнесмен,дилъра му и началничката им бъчварова ще бъдат ли там?

105

Анонимен

преди 8 години

До Росомахапърво трябва да се изгонят близачите на руски подметки, а другото ще дойде от само себе си.

104

Росомаха

преди 8 години

Защо толкова се надценявате вие българите, катона този етап сте толкова бедни и очукани от съдбата,че не предствлявате сериозен интерес за нито една отВеликите сили !Ако смятате че тук ще бъдете под опеката на някоя от тях,и ще потекат реки от "масло и мед" в страната ви, без да сеобразовате качествено и да се трудите яко . . . просто забравете !!!

103

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 152ми ела да провериш. Най-много да отнесеш наградите :)

102

Анонимен

преди 8 години

водка?я пак си помислете.

101

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен50 000 руски фирми у нас държат към 85% от собствеността на юридическите лица, данък печалба - нула (0) а Волен щял да ни освобождава от колониалното "робство" на ЕС и Америка !

100

Анонимен

преди 8 години

през бсп и юруш мина валяк москалските партий си заминават

99

Анонимен

преди 8 години

всяка четвърта бюлетина е невалидна,хора припадат в зала армеец,никои не знае колко са гласувалите,.....следователно сидеров е луд.