Снимка: БНР
fallback

Бебе с тегло 5 350 грама проплака днес в Родилното отделение на Многопрофилната болница в Русе. Новороденият
Берк удивил екипа от акушер-гинеколози и неонатолози в русенската болница с теглото.

Самото раждане продължило 16 часа, а добрият край настъпил благодарение на акушер-гинеколога д-р Дилян Велков и акушерките Кръстева и Пейнова.

Началникът на Акушер-гинекологичното отделение д-р Георги Хубчев и поясни, че въпреки едрия плод колегите му са успели да водят естествено раждане, предаде БНР.

През последните години  в Русенската болница не е имало толкова едро бебе, каза началникът на Неонатологичното отделение доц. Нина Радкова.

Детето и майката са добре. Малкият юнак ще расте в село Смирненски под грижите на родителите си Невхен и Джунейт и сестричката си Аляра.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 8 години

Това е недопустимо, направо ми е жал за детето, това е направо престъпление спрямо него, какво е това повиване, дано това не е практика в тази болница. Дано се вземат мерки. Бебето да е живо и здраво. И стига с този расизъм, да има разнообразие от хора и националности е чудесно, лошо е когато има етнически и религиозен фанатизъм, насилие...

27

Анонимен

преди 8 години

Да е жив и здрав юнака ! Акушерките, облечете това голямо бебе в дрехи, за да се движи свободно.Какво е това повиване в 21 век и то в розово ?

26

Анонимен

преди 8 години

Обикновено едри бебета се раждат от майки диабетички. Май никой не е следил както трябва бременността на майката.

fallback