Кадър: Нова тв
fallback

Журналистите от БГНЕС, пострадали при тежката катастрофа вчера, са в много тежко състояние, обяви д-р Донка Минкова от болницата в Ловеч.

Oще по темата

Вчера те са били консултирани от неврохирург и е била отхвърлена възможността да се проведе някаква операция по отношение на черепно-мозъчната травма  на Светломир Генев.

И двамата пострадали са с гръдни травми, с множество счупвания, Любомир Янев е и със счупен десен  крак. Състоянието им е много тежко, каза Минкова пред bTV.

Решено е тази сутрин те да бъдат транспортирани за УМБАЛ-Плевен.

Раненото момчето от другата катастрофирала кола е в стабилно състояние. Той има счупен таз и счупен крак.

Припомняме ви, че при тежката катастрофа загина фотографът Петко Налбантов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 8 години

Журналята, даскалята...толкова пренебрежение и неуважение към професии и хора, които в болшинството си са съвестни, почтени и добри професионалисти, на които обществото дължи немалко! Защо бе, братя българи? Докога ще се мразим и делим?

11

Анонимен

преди 8 години

Хайде без злоба! Загина млад човек, други са в тежко състояние. Някой е направил фатална грешка, но това повод ли е за толкова лошотия в коментарите? Нима на вас, които сте шофьори, никога не ви се е случвало да не спазите правилата по пътя? Секунда отклоняване на вниманието или рискована маневра, бърза кола отсреща - и ето я трагедията.

10

Анонимен

преди 8 години

Най-лошото на псевдо журналята у нас е двойния стандарт.Разбира се, че журналиста е виновен. И тонове мастило се изписа как да се спазват правилата но без конкретика по случая. И защо е било това бързане, кой се интересува за този празник. У нас не е традиция.Да рискуваш себе си, да, ако не застрашаваш другите. А сега, още двама са на ръба.Защо ще страдат близките,ще плащат на корумпирани лекари, без гаранция за каквото и да е? Всичко идва от самочувствие без покритие. Журналисти,кой ги харесва?

fallback