Снимка: Facebook

Здравейте, мили хора. Тъй като не поддържам профил в социалните мрежи, използвам тази група, за да благодаря на всички за топлите думи, пожелания и готовност да помогнете...

Това написа Невена Велинска, майката на 3-годишния Христо, който бе жестоко пребит от момчетата Патрик и Александър.

Още по темата

"Навярно някои от вас имат нелек живот и водят своите битки, но въпреки това отделяте от времето и средствата си за нас с Ецко. Само сърцето ми знае колко благодарна ще ви бъда за цял живот, защото никога няма да намеря начин да ви се отблагодаря. 

Тъй като нашият случай предизвика голям обществен отзвук, бих искала да ви уверя, че досега срещнах изключително внимание и подкрепа от Агенцията за закрила на детето. Разбирам, че мнозина са изградили недоверие към институциите в България, но за мен тези хора наистина се стараят да бъдат полезни и съпричастни. Много съм благодарна за адекватното разбиране на ситуацията. Все пак най-важният в този момент е Христо, нищо друго. Благодаря ви и ви прегръщам всички", допълни още майката.

Най-лошото за 3-годишния Христо вече отмина. Той е буден, но лекарите се опасяват от развитие на посттрамватична епилепсия и затова ще бъде наблюдаван. Съвсем скоро предстои извеждането на детето от реанимационното отделение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase