Снимка: архив Булфото

18-годишните Александър и Патрик, пребили жестоко 3-годишния Христо в столичния квартал "Зона Б19" са заснели побоя с мобилните си телефони, съобщи БНР.

В апаратите на момчетата са намерени клипове, които показват извършеното от тях. От заснетото обаче става ясно, че 3-годишният Христо е измъчван дни наред.

Още по темата

Все още не е ясно защо двете 18-годишни момчета са извършили престъплението. При разпитите те не са обяснили мотивите си. Състоянието на 3-годишното момче остава тежко. Животът му все още е в опасност.

Все още няма яснота и за това, как точно майката – Невена, се е свързала с момчетата и е решила да ги наеме да гледат сина ѝ. Според едната от версиите, първо е била наета възрастна жена, която обаче се е разболяла и заради това се е стигнало до решението детенцето да бъде оставено на грижите на тийнейджърите.

Другата версия сочи обаче, че едното от момчетата е живяло повече от седмица при Невена и Христо и след това майката взема решение да го наеме.

Полицията в София и прокуратурата продължават разпитите по случая. 

Коментари Напиши коментар

92

Hai

преди 6 години

А какво стана с акушерката, която преби бебето? Всичко се потулва в тази държавица...след 2 месеца ще ви питам и за тези хубавци...и пак няма да чуете нищо

91

Край

преди 6 години

Покажете и родителите на тези "гледачи". Покажете да видим - кои ги е възпитавал. А "майката" цигуларка със сигурност много мрази чалгата и е много изтънчена. Жалко за Христо. какво е преживяло това дете тия три седмици - ума не ми го побира.

90

Анонимен

преди 6 години

20 години Затвор