Снимка: архив, Булфото
fallback

Рушветът на пътя сe срина до стотинки. Ченгета, които са арестувани през последните месеци от свои колеги за корупция, започвали рекета на хванати в нарушение с големи суми – 200-300 лева.

Oще по темата

Накрая обаче се съгласявали и да ги пуснат и срещу 20 лева. Без да се срамуват обаче обирали и стотинките от пепелниците на нарушителите.

Това е направило командировано ченге от столицата, което трябвало да подпомогне колегите му в опазването на реда в курорта "Св. Константин и Елена", съобщава "Телеграф".

Униформеният спрял автомобил на един от контролно-пропускателните пунктове за рутинна проверка. Оказало се, че шофьорът не си носел документите, автомобилът бил с изтекъл преглед.

Ченгето отсякло сумата от 200 лева, за да си затвори очите. Шофьорът обаче нямал толкова и се стигнало до пазарлък, при който униформеният кандисал на 20 лева за едното нарушение, 5 лева за другото, но не препуснал да вземе и 90 стотинки от пепелника на нарушителя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 8 години

До gostда ама марзелите се им криво сутринта една зе дами се жалва викам да зема да им подаря диваня вземи се успокой и напиши пак какво си искал да кажеш :)

50

Тихомир Томов

преди 8 години

До 123 какъв затвор приятелю. Там отдавна няма места , а нови не са предвидени заради Румънския вирус спрямо управляващите . Навремето поне имаше присъди от по 15 дни обществено полезен труд - това да се върне е начало на реформите .

49

123

преди 8 години

Защо по принцип водачите дават рушвет на пътя??????Ако всичко на водоча му е наред ще се налага ли да дава рушвет?А ако не иска да дава рушвет що не си седи мирничко та да му си напишат АКТ ?Законът трябва да е следният - и даващият и взимащият в затвора незабавно.Мисля че сме стигнали дъното на демократщината-. Апропо - гледам по новините в Гърция постоянно полицейско насилие пред парламента

fallback