Снимка: архив, БулФото
fallback

Адвокатът на Емил Първанов, който уби работник на автомагистрала "Струма" в петък, увери, че той ще се предаде скоро.

Oще по темата
"Нямам контакт с Ембака от 26 юни, но имам неговото уверение, че ще се предаде. Това ще се случи до часове", заяви юристът Росен Недин пред Нова телевизия. 

Той изключи възможността Ембака, който е от санданското село Лешница, да отпътува зад граница, за да се укрие от закона. Според Недин колата на Първанов е била потрошена от убития впоследствие Николай Чивиев. 

Юристът не е съгласен и че Първанов е извършил това, в което го обвиняват.

"Срещата на магистрала "Струма" между починалия и Емил Първанов твърде много ми напомня за тази между Давид и Голиат", каза Недин.

Първанов разказал на адвоката си, че автомобилът му е бил ударен с някакъв предмет. "Започнало е преследване по пътя, бил е засечен. Господинът е започнал да нанася удари с палка и да троши колата му. Емил е бил в състояние на отбрана", обясни юристът.

Според него местните хора често нарушавали забраната за преминаване в участъка, а от полицията е трябвало да организират охрана на мястото.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

105

Анонимен

преди 8 години

Такива недоразумения на природата като Ембака има във всеки един малък град. С далавери, най-вече дрога и проституция е натрупал тлъсти парички. За да му е спокойно е купил първо честните и неподкупни полицаи, сред това кмета и аверите му, и накрая градския прокурор. И започва деребейството което с годините се превръща в пълна безконтролност. Така всеки дръзнал да го накара да спазва елементарните правила се посреща яростно и нагло. И резултата е един, нелепа смърт.

104

непукист

преди 8 години

На времето имаше един виц за бай Тошо ,че когато бил нелегален се криел ,но никой не го търсел та и сега тоя ще се предаде след като подробностите са уговорени и нещата нагласени и нищо чудно да се укаже света вода не напита.

103

Анонимен

преди 8 години

Споко бе това е *** - тумбака ще излезе невинен - бил е на секретна мисия по поръчение на баш тумбака Боцко Борисков. Тумбака е искал да мине по затвореният участък, за да стигне навреме явката с агентите на ЦРУ, които да приемат стоката. Ще изкарат горкият легионер(лека му пръст) виновен, че е прекъснал тайна операция на пентагона и нато.

fallback