Стикерът, залепен на колата на Христо Каварджиев. Снимка: Facebook
fallback

Човекът, залепил стикер на колата на мъж с увреждания, поднесе извиненията си и настоя, че това е грешка и недоглеждане от негова страна.

"Благодаря ви, и разбира се че приемам извиненията, искам да знаете че подкрепям инициативата ви, стига да не стават грешки!", написа на свой ред потърпевшият 33-годишен пловдивчанин Христо Каварджиев.

Мъжът обясни във Fаcebook как на 18 юни отишъл със семeйството си в мол Пловдив. Тръгвайки си видял стикер на колата: "Аз искам да бъда инвалид!"

Oще по темата

"Карам Mицубиши (малък джип), бях спрял на инвалидно място, но също така си бях сложил и инвалидния стикер на предното стъкло", написа той и публикува две снимки на колата си с двата залепени стикера.

Явно обиден мъжът даде съвети на "индивида", залепил стикера, как да стане инвалид като него. Но по-късно днес драмата намери своя логичен край - помирение.

В групата "Заедно срещу крайно наглите шофьори" администраторите, явно афектирани от статиите по случая, написаха следното: "Продължават препечатванията на тази случка в комбинация с гръмките думи като "гавра", "срам" и др. журналистически изцепки, с които сме добре запознати. Представяйки по този начин информацията виждаме само и единствено опит за търсене на жълтото, на сензацията на гърба на инициативата, провокирайки негативни реакции срещу цялата идея заради тази ГРЕШКА".

Ние от Dnes.bg не сме търсили сензацията, уверяваме ви в тжва, защото сме убедени, че един личен въпрос, става обществено достояние, само когато му се даде гласност, а и в още нещо сме убедени, че когато има грешка, трябва да има и прошка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Европа

преди 8 години

Повече емигранти - по-малко българи, че ще ви дърпам ушите. Ще слушате биг брадър да няма тупалки. И ГМО ще перете и ушите ви ще пищят. Нали искахте Европа - на ви Европа!

7

3

преди 8 години

До Анонимен"- целия ми крак беше шиниран и личеше, че го боли." Предполагам, че "и"-то в "ми" е печатна грешка и става въпрос за крака на човека от джипа.... Дано не е карал той, с цялата тази шина и явната болка, която е изпитвал...

6

До 5

преди 8 години

Попринцип в нормалнитв държави полицията върши тези неща, но тъй като тук нищо не е нормално, народът трябва да бъде самоинициативен и отговорен, за да не се погуби. Това е. Докато не ни поемат (дай Боже скоро!) разумни управляващи, които мислят доброто на държавата и народа, такива инициативи са светлият лъч в тунела...

fallback