8

Европа

преди 8 години

Повече емигранти - по-малко българи, че ще ви дърпам ушите. Ще слушате биг брадър да няма тупалки. И ГМО ще перете и ушите ви ще пищят. Нали искахте Европа - на ви Европа!

7

3

преди 8 години

До Анонимен"- целия ми крак беше шиниран и личеше, че го боли." Предполагам, че "и"-то в "ми" е печатна грешка и става въпрос за крака на човека от джипа.... Дано не е карал той, с цялата тази шина и явната болка, която е изпитвал...

6

До 5

преди 8 години

Попринцип в нормалнитв държави полицията върши тези неща, но тъй като тук нищо не е нормално, народът трябва да бъде самоинициативен и отговорен, за да не се погуби. Това е. Докато не ни поемат (дай Боже скоро!) разумни управляващи, които мислят доброто на държавата и народа, такива инициативи са светлият лъч в тунела...

5

д-р Търбухиян

преди 8 години

А не може ли вместо разни самодейци да лепят стикери, народната милиция да се размърда да налепи глоби?

4

Ъ?

преди 8 години

Тази статия все едно аз съм я писала. Никакъв ред на мислите, толкова е объркана и непоследователна. Едвам разбрах, какво се е случило и кои са главните действащи лица.

3

Анонимен

преди 8 години

Истината е, че понякога се случва инвалидно място да се ползва и от други хора. Не съм наясно кога се предоставя подобен стикер, но преди няколко дни в Софийски мол спря черен джип - от тези лъскавите, без стикери или някакво обозначение. Предполагам ви е ясно какво си помислих.Обаче от него излезе човек, който едвам едвам се движеше с 2 патерици - целия ми крак беше шиниран и личеше, че го боли. И да - нищо че нямаше стикер, този човек имаше нужда да спре на инвалидно място.

2

Анонимен

преди 8 години

Понякога в търсене на справедливост, човек се самозабравя и започва да недоглежда фактите и да допуска грешки. Мисля, че вече си е взел поука, че дейстивята му винаги трябва да се ръководят от трезвата преценка, а не просто да се носи по течението, заслепен от гнева. Да, има хора, които нямат увреждания, но симулират този статут заради привилегиите, но това не означава, че всички хора с увреждания нямат право да използват предоставените им привилегии.

1

tarbuh

преди 8 години

Чест прави на единия, че се е извинил, а на другия, че е приел извинението.