Снимка: архив, Булфото
fallback

Ако го питат "Левски" или ЦСКА?, ще каже "Левски", но никога не е парадирал. Ходил е на 4 мача в живота си, обяви Константин Константинов, най-добрият на убития в "Борисовата градина" Георги Игнатов.

Той разказа, че е бил в парка още преди да дойде екипът на Спешна помощ. Трябвало да се видят с Георги и приятелката му. Константин закъснял – бил на лекар.

Oще по темата

Лора, приятелката на Георги, е тази, която го намира на пейката с прободна рана. Константин разказа, че тя се е разминала на входа на парка с близнаците, за които се появиха информации, че може да са замесени в случая. Когато се засекли, чула от тях само: "Какво, бе?!"

Те учат в едно училище с нея и се знае, че са били разпитани от полицията.

"Не мога да си го обясня, защото той на никого нищо лошо не е направил, не е дължал пари... който и да го е направил, не мога да си обясня защо го е направил", каза днес той.

Като "спекулации" определи версията за любовен мотив зад убийството друг приятел на Георги - Александър Димитров, който също подчерта, че ако ученикът е имал проблем, е щял да го сподели с близките си.

"Тези версии, които обикалят медиите, че той бил ултрас, че драскал със спрейове, това са неверия...", подчерта Александър.

Приятелите на убития младеж и съучениците му преживяват много тежко случилото се, посочи кризисният психолог Младен Владимиров: "Плакаха много, целият клас беше в траур... Объркани са, това не се приема, много е нереално".

"За жалост, в крайна сметка добрите хора го отнасят... Възпитаните деца. 2 дни преди да почине, се похвали: "Аз хванах стипендия – 5.75 в Търговско-банковата гимназия", разказа Александър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИма логика....като се замисли човек...щом е имал време живот да проведе телефонни разговори...най-логичното нещо на света е да каже кой го е направил...или поне да предположи,ако наистина думите са били само "Наръгаха ме''?! Всеки от другата страна, пък да не говорим родители, биха попитали ''кой''?Или нещо умишлено не се казва или момчето се е срещнало конкретно с някой с цел разчистване на сметки...само тогава приятелката му не би попитала кой го направи...има нещо гнило...

18

Анонимен

преди 8 години

19При такива болки намира време да се обади на два телефона, я помисли с тази глава малко.

17

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До АнонименВие като се оплаквате какво казвате? Иван ме наби, Тодор ми открадна джиесема, Илиян искаше да прави секс с мен и т.н. Къде са тук субекта или субектите? Много мирише цялата работа.АБЕ ТИ НЕ СИ МНОГО НАРЕД ! ПРИ ТАКИВА БОЛКИ КОИТО Е ИЗПИТВАЛ ДАЛИ Е ИМАЛ СИЛИ И ВРЕМЕ ДА КАЖЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА ,ЧЕ СА ГО НАРЪГАЛИ ?! В ТАКЪВ МОМЕНТ ПРИ ТАКИВА СИЛНИ БОЛКИ ,КОЙ МОЖЕ ДА ИЗБРОЯВА ИМЕНА ,ТОЧЕН АДРЕС И ПР.?!

fallback