Снимка: Булфото, ахрив
fallback

Разпоредих на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова служителите на МВР да напуснат незабавно офисите и студията на News7 и TV7. Това написа премиерът Бойко Борисов на официалната си страница във Facebook.

Oще по темата

"Призовавам за спазване на законността и обществения ред. Призовавам частния съдебен изпълнител да излезе и да обясни действията си, които са в следствие на съдебно решение, за което, доколкото съм запознат, ръководството на телевизията е било информирано.

Очаквам Радослав Миленков, председател на УС на Фонда за гарантиране на влоговете в банките, да даде повече информация относно процедурата по възбрана, която е наложена от миналата година на телевизията, за това че дейността й се управлява от синдик, а НАП наложи запор заради очаквано публично задължение. Винаги съм подкрепял правото на журналистите да упражняват своята професия и конституционното право на гражданите да бъдат информирани. Само законът ще ни даде свобода, нека го спазваме всички! “, написа още премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

Анонимен

преди 9 години

Отдавна на земята не се е раждал такъв човек като Борисов, примитивен, алчен, злобен, подъл, страхлив, естествено отмъстителен и безкрайно властолюбив. За него лъжата е генетично заложено качество и няма и най-малко срам за това. Срам няма защото няма ДОСТОЙНСТВО. 85% от населението се подиграва и презира това същество което няма и капка чест и разум да разбере какво прави.

75

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 93Друже, не съм съгласен с теб! Боко не е Юпитер, а другата персона от израза "Quod licet Jovi non licet bovi". Превеждам за някои "Каквото е разрешено на Юпитер, не е разрешено на бика". Или по-волен превод "...на ***". Идва време да си кажем "Сбогом!". Пък да става, каквото става!ЗАЩОТО НИ ПИСНА!

74

Суперанонимен

преди 9 години

Това е началото на края! Взривове, блокади, стачки, протести, оръжейници, лекари, журналисти, телевизионери, дейци на културата! Списъкът набъбна! "И все в говне, а я - в белом фраке!". Ще изпищят полицаи, главната полицайка, министри, но Той трябва да оцелее! Трябва! Кой ще открива магистрали, лот еди-кой-си, изложба в Лувъра, кой ще се целува в стила на учителя си с евромекеретата? "Бабета отива на война"...която предварително е загубила!

fallback