Снимка: Facebook
fallback

Преди два дни ви показахме видео по сигнал на наш читател, в което "баш" шофьори карат безнаказано с бясна скорост от София за Пловдив.

След като се оказа, че всъщност водачът няма как да бъде глобен за превишена скорост, тъй като не може да се докаже автентичността на скоростта, която е записана в клипа, джигитите се успокоиха, че тях закон не ги лови и безцеремонно започнаха да се хвалят с постъпката си.

Нашият читател Иван Пеликански обаче, отново ги е изловил и е дочул как "героите" от видеото дори парадират с постъпката си, обяснявайки, че бащата на единия - Даниел Мечката, е полицай и им пази гърба.

Бащата ги посъветвал да си изтрият Facebook профилите за кратко, защото медиите и полицията скоро щели да забравят за случая.

Oще по темата

Разговорът се случил във фитнес клуб в столичния квартал "Люлин" 3.

"Нека да покажем на Даниел, който е 22 годишен и си мисли, че може да прави каквото си иска и да няма последствия за него, само защото баща му е полицай, че не е така!", завършва сигнала си до нас Иван Пеликански.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

Паспортна служба

преди 9 години

А защо лицето, което се определя като Иван Пеликански не се представя със истинското си име?От проведената справка поръчана ни от 3-ти лица ,става ястно , че лице със лично и фамилно име Иван Пеликански не съществува в регистъра на МВР.

84

Този

преди 9 години

абее като клиповете не са доказателство, аз докато си стрелям с пушката и някой приятел ме снима.. ей така, най-случайно ако цъфна някой *** по главата.. па после го заровя и не го открият с месеци.. пък и те манговците нали са много, у тях няма да забележат липсата му, къде с един повече или един по малко, таа питам аз:ПОСЛЕ АКО КАЧА ТОЯ КЛИП У НЕТО, ЩЕ МИ ЦЪФНЕ ЛИ ПОЛИЦИЯТА РОДНА У НАС? И АКО ДА - ЗАЩО? КЛИПА НЕ ЗНАЧИ НИЩО ?!

83

магив

преди 9 години

Напротив трябва да има нетърпимост,към такива заради останалите съвестни живи все още движещи се по пътищата хора.А на тези *** им пожелавам да са живи и здрави,въпреки,че с тези скорости едва ли

fallback