Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед
Около 50 човека облечени като клошари дойдоха в Гранд мол във Варна, за да протестират срещу насилието и да изразят съпричасност с близките на пребития преди дни Нягол Петров от охранителите в търговския център.
Oще по темата


За трагедията се разбра миналата събота.

Първоначалната информация от мола беше, че на територията на магазина е открито тяло на мъж. В съобщението от екипа на търговския център обаче се казваше, че Нягол е починал от естествена смърт.

Случаят се разплете ден по-късно, когато аутопсията на тялото разкри, че мъжът е убит и то след жесток побой.

Нягол Петров е имал психично заболяване, но си е пиел лекарствата и не е бил заплаха за никого, но въпреки това трима охранители го пребиха до смърт. 

След като бяха арестувани магистратите решиха охранителите да получат най-тежката мярка – „задържане под стража”. 24-годишният Ангел Николов, 22-годишният Красимир Димитров и 19-годишният Цветан Маринов са привлечени като обвиняеми за съучастие в убийство.

Има доказателства, че всеки един от тях е отговорен за смъртта на 52-годишния Нягол.

За това престъпление законът предвижда затвор от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен без замяна.

Убийството на мъжа е извършено по хулигански подбуди, с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин, стана ясно още по време на днешното заседание. Жертвата е била малтретирана с неоправдана жестокост. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Вилиана

преди 1 година

Затвор за такава ***

45

Анонимен

преди 9 години

Къв мол бе това е перачница за пари.

44

Анонимен

преди 9 години

Затова ми харесва в Англия - охранителите не те докосват. Дори много да изпростееш най много полицията да се прибере кулутурно за нарушаване на публичното спокойствие.В БГ като отидеш на "дисковета" охраната са стреойдни кисели гЪзари които само гледат лошо и чакат да се сбият с някой та да се направят на мъже т.е. комплексари.

fallback