Снимка: Булфото
fallback

От 1 февруари "Холдинг БДЖ" ЕАД ще възстанови движението на 33 влака, които бяха спрени преди близо 2 седмици. 3 от тях ще се движат само в част от съществуващия им маршрут, отчитат от железницата.

Oще по темата


Два влака, които се движат между Пещера и Стамболийски, ще продължават да пътуват в този участък, вместо между Пещера и Пловдив, поради ремонтни дейности по железния път между Стамболийски и Пловдив.

За клиентите на националния железопътен превозвач, които са пътували с влаковете, чийто маршрут ще бъде съкратен, ще бъде създадена възможност за придвижване с други влакове. За целта ще бъдат въведени промени в разписанията на някои влакове, както и ще бъдат добавени допълнителни спирания на гари, на които са спирали движещите се по съкратен маршрут влакове.

Пътническите влакове, движението, на които ще бъде възстановено от 1-и февруари, са следните:


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 9 години

Ааа можело...

13

Анонимен

преди 9 години

Това не подобрява финансите на БДЖ, банките отказват нови заеми за техника, няма пари за заемите към Германия за новите мотриси и държавата не може да изплати дълговете заради глобите на ЕС и забранена държавна помощ.

12

Анонимен

преди 9 години

ei ama shte zavali sniak be xora ;edna dobra novina za 3 meseca dobre - ako prodalzava me taka sdobri *** ;shte sme shvecaria na balgaria

fallback